Blir trebarnspappa – Chippen och Oksana väntar smått igen

Blir trebarnspappa – Chippen och Oksana väntar smått igen

Christian "Chippen" Wilhelmsson satsar på en ny karriär som barnboksförfattare, då passar det bra att familjen utökas. Oksana väntar länligen barn.

Läs mer: Alla de senaste kändisnyheterna

Christian “Chippen” Willhelmsson, 35, hade några tuffa dagar på jobbet med sin moderklubb Mjällby AIF och till slut åkte laget ur Allsvenskan. På hemmafronten går det desto bättre och nyligen fick Chippen och Oksana Wilhelmsson, 30, ett glädjebesked.

Paret väntar smått igen och dottern Naomi, 3,5, och sonen Leon-Prince (snart 2 år), ska få ett syskon. Det meddelade Oksana genom en nyårshälsning på Instagram.

“We all wish you a happy 2015 #4becomes5#momtobe2015 #Bigfamily #love”, skrev Oksana.

Familjen Wilhelmsson blir större.

Chippen och Oksana ska bli trebarnsföräldrar. Foto: IBL

Det är oklart vilken klubb Chippen kommer att spela i säsongen 2015. Foto: IBL

Vilken som blir Chippens klubbadress 2015 återstår att se. Kanske sadlar han om helt och hållet, i oktober förra året avslöjade mittfältaren nämligen att han levt ett dubbelliv. Han har en brinnande passion för skrivande och utanför planen har han satsat på en karriär som barnboksförfattare.

– Just nu skriver jag på den fjärde boken, så jag hoppas vi kan börja släppa böckerna nästa år, säger han. Jag är själv skolad i Disney och Marvel, det är väl lite där mitt skrivande har sina rötter. Just nu skriver jag på den fjärde boken, så jag hoppas vi kan börja släppa böckerna nästa år, sa Chippen tidigare i år.

Läs mer:

Zlatans och Helenas nya lyxlägenhet i Paris – du kan aldrig gissa månadshyran

Hollywoods 25 snålaste stjärnor – kan du gissa vilka de är?

Ronaldos rejäla bula på statyn – julens största snackis

Sugen på Zlatans sportkläder – då får du bege dig till Dressmann

FRÅN FÖRSTASIDAN