TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Blir trebarnspappa – Chippen och Oksana väntar smått igen

02 jan, 2015 
AvCharles Thulin
Christian "Chippen" Wilhelmsson satsar på en ny karriär som barnboksförfattare, då passar det bra att familjen utökas. Oksana väntar länligen barn.
Annons

Christian “Chippen” Willhelmsson, 35, hade några tuffa dagar på jobbet med sin moderklubb Mjällby AIF och till slut åkte laget ur Allsvenskan. På hemmafronten går det desto bättre och nyligen fick Chippen och Oksana Wilhelmsson, 30, ett glädjebesked.

Paret väntar smått igen och dottern Naomi, 3,5, och sonen Leon-Prince (snart 2 år), ska få ett syskon. Det meddelade Oksana genom en nyårshälsning på Instagram.

“We all wish you a happy 2015 #4becomes5#momtobe2015 #Bigfamily #love”, skrev Oksana.

Vilken som blir Chippens klubbadress 2015 återstår att se. Kanske sadlar han om helt och hållet, i oktober förra året avslöjade mittfältaren nämligen att han levt ett dubbelliv. Han har en brinnande passion för skrivande och utanför planen har han satsat på en karriär som barnboksförfattare.

– Just nu skriver jag på den fjärde boken, så jag hoppas vi kan börja släppa böckerna nästa år, säger han. Jag är själv skolad i Disney och Marvel, det är väl lite där mitt skrivande har sina rötter. Just nu skriver jag på den fjärde boken, så jag hoppas vi kan börja släppa böckerna nästa år, sa Chippen tidigare i år.

Läs mer:

FOTO: Rolf Adlercreutz/TT

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons