Zlatans och Helenas nya lyxlägenhet i Paris – du kan aldrig gissa månadshyran

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger har slagit till på en lya i Paris. Hyran är minst sagt hög. Eller vad sägs om 280 000 kronor – i månaden?

Pengar är inga problem för Sveriges meste målgörare. När Zlatan Ibrahimovic, 33, och sambon Helena Seger, 44, väljer att flytta med sönerna Maximilian, 8, och Vincent, 6, för tredje gången i Paris är det inte till vilken adress som helst.

Fotbollsstjärnan som äger fastigheter runt om i världen har nu hittat drömlägenheten i Paris exklusiva 16:e arrondissement, skriver flera franska medier. Enligt Le Parisien kostar våningen 30 000 euro eller 282 000 kronor i månaden och har totalrenoverats inför Zlatans flytt. Fastigheten är uppdelad i tre separata lägenheter och har femton rum med en total yta på 600 kvadratmeter.

Zlatan och Helena har fixat ny lya. Foto: IBL

Zlatan och Helena har fixat ny lya. Foto: IBL

– Det är helrenoverat. Väldigt stort och lyxigt. En fin adress, enligt en källa till tidningen.

För den skygga familjen har det nog varit avgörande att de får tillgång till egen hiss och underjordisk parkering. PSGs hemmastadion Parc des Princes ligger också i närheten. Bara ett par minuter bort med bil bor dessutom Zlatans lagkamrater Thiago Silva, 30, och Thiago Motta, 32.

Zlatan och Helena med sönerna Maximilian och Vincent. Foto: IBL

Zlatan och Helena med sönerna Maximilian och Vincent. Foto: IBL

Stadens 16:e arrondissement som ligger nära Eiffeltornet och Triumfbågen är annars känt för vara ett exklusivt tillhåll för den franska överklassen som vill föra en lugn och privat tillvaro.

– Vem som helst har inte råd att bo där. Det är väldigt attraktivt. Någon sa att om en baguette kostar en euro på östra sidan, kostar den fem euro i det här området. Det är en bra adress för Zlatan och Helena. De som bosätter sig där gör det för att hålla sig i skymundan, säger Expressens medarbetare i Paris.

SENASTE NYTT!