LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Blir det en säsong 2 av Kärleken flyttar in? TV4:s svar

18 dec, 2020 
Blir det en säsong 2 av Kärleken flyttar in?
Kärleken flyttar in är TV4:s nya satsning som under hösten gått som tåget då tv-tittarna suttit bänkade framför programmet.
Blir det en säsong 2?
Ny svarar TV4!
Annons
Allt du vill veta om TV4:s nya dejtingprogram "Kärleken flyttar in"Brand logo
Allt du vill veta om TV4:s nya dejtingprogram "Kärleken flyttar in"

I tv-programmet Kärleken flyttar in 2020 har tv-tittarna under hösten fått följa över 50 personer som valt att lägga ödet i TV4:s händer.

Vad är Kärleken flyttar in?

Den nya satsningen är ett nytt dejtingprogram som går ut på att två personer, som aldrig tidigare mötts, ska flytta in i en lyxig lägenhet och tillbringa minst ett dygn ihop.

Tanken med konceptet är att inte döma varandra från det första ögonblicket, utan att försöka lära känna varandra innan singlarna tar ett beslut om att se, eller inte, igen.

När två singlar fått dela ett dygn ihop får de valet om de vill fortsätta tillbringa tid ihop i lyxiga våningen, eller lämna. Om det går så bra för singlarna att det valt att tillbringa hela fyra dygn ihop så får se flytta ut och direkt åka på en lyxig weekend tillsammans. Och därifrån se om kärleken fortsätter att flöda.

En lyckad dejt i Kärleken flyttar in
En lyckad matchning i Kärleken flyttar in.

TV4:s ord om säsong 2 av Kärleken flyttar in

Det nya programmet gick hem hos tv-tittarna på momangen och har blivit en riktigt snackis. Frågan är, kommer en fortsättning? Vad säger TV4?

Annons

– Det har varit en fantastisk första säsong av Kärleken flyttar in, programmet har gått som tåget på TV4 Play och responsen från tittarna har varit jättefin, säger Paulina L. Bånge, pressansvarig för Kärleken flyttar in, till Hänt. Hon fortsätter:

– Dessutom har vi fått se flera par som valt att stanna hela vägen, vilket ju är jättekul – jag tror att det här programmet har varit precis vad som behövts den här dystra hösten.

Frågan som återstår: Blir det en säsong 2 av Kärleken flyttar in?

– Vi hoppas absolut kunna göra en till säsong!, meddelar Paulina.

Kärleken flyttar in finns tillgängligt at streama på C More och TV4 Play.

FOTO: TV4

Annons