LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Björn Ulvaeus bedragen – berättar om smsen: ”Nu har jag...”

01 feb, 2024 
Att vara så älskad och välkänd som Björn Ulvaeus är innebär tyvärr också att uslingar kommer utnyttja honom och hans namn.
– Jag skulle aldrig be någon om pengar!, gör han nu klart.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Abba–Björn Ulvaeus framtidsplaner med Christina SasBrand logo
Abba–Björn Ulvaeus framtidsplaner med Christina Sas

Björn Ulvaeus, 77, och danska flamman Christina Sas, 49, kom nyligen hem efter underbar lyxresa till solen, värmen och stranden. Semestermålet är för närvarande fortfarande hemligt.

Men vilda gissningar drar oss till Maldiverna eller Mauritius. Väl hemma möttes den solkyssta stjärnan dessvärre av en smärre chock. För nu visar det sig att skurkar världen över har dragit ABBA-stjärnans namn i smutsen.

Björn Ulvaeus bedragen: ”De säger dumma saker”

Enligt Björn Ulvaeus står det nu klart att flertalet bedragare utgett sig för att vara han på sociala medier. De har nått ut till oskyldiga människor och bland annat bett om pengar. Björn kan med det nu ställa sig till raden celebriteter vars namn har stulits av svindlare.

Annons

Därför har han vidtagit åtgärder:

– Nu har jag skapat en ny Facebook-profil, för det finns så många bedragare där ute som låtsas vara jag. De säger dumma saker, och minns alltid att jag aldrig skulle kontakta någon privat. Och notera att jag framförallt aldrig fråga någon om pengar, förtydligar nu en allvarsam och ledsen Björn på sina sociala medier.

Björn Ulvaeus.FOTO: Karin Törnblom/TT

Björn Ulvaeus privata liv – kärlekslyckan med Christina

Det är beklagligt att människor där ute tror att den omtyckta stjärnan når ut just till dem, och än värre när bedragarna sedan snor åt sig pengar. Att välbärgade Björn plötsligt skulle be främlingar på internet om pengar borde få en del att höja på ögonbrynen.

För Björn Ulvaeus är en mycket privat man. Han lyfter gärna på locket när det gäller jobb, musik och andra projekt – men kärlekslivet håller han gärna för sig själv.

När han gästade Bianca Ingrossos talkshow var han dock mycket generös med orden gällande nya flickvännen Christina Sas:

– Hon är den tredje stora kärleken, tindrade Björn i tv-studion nyligen.

Vidare är Björn långt ifrån den första, och tråkigt nog förmodligen inte den sista, som blir använd av bedragare. Tidigare har svenska kändisar som Casper Janebrink, Niklas Strömstedt och Jenny Strömstedt flaggat för liknande fenomen.

FOTO: TT

Annons