ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Björn Skifs avslöjar pensionsplanerna – då lägger han ner karriären

30 sep, 2023 
Björn Skifs
Björn Skifs har haft en lång och framgångsrik karriär.
Men nu avslöjar han för Hänt att det finns planer på att lägga ner.
– Det är funderingar på om det inte skulle vara tid, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mark Levengoods starka ord om Björn Skifs: ”Legend”Brand logo
Mark Levengoods starka ord om Björn Skifs: ”Legend”

Björn Skifs, 76, har stått på scenen i över 60 års tid, något som han firar med scenshowen En värld av Skifs. Efter många föreställningar i Stockholm har det nu blivit dags att bege sig neråt i landet.

När Hänt når Björn berättar han om planerna för hösten.

– Nu åker vi ner till Malmö med den föreställningen som vi kört förra hösten och under våren på Hamburger börs. Så nu förflyttar vi den till något som heter Amiralen i Malmö. Där ska vi vara i åtta veckor och spela torsdag, fredag, lördag i åtta veckor.

Flyttar ni ner eller blir det att pendla?

– Vi kommer att pendla för man måste hem till katten.

Björn Skifs ärliga ord om att gå i pension – då lägger han ner

Trots att Björn uppnått stora framgångar som många bara får drömma om känner han sig ännu inte klar med karriären. Men planer på att pensionera sig finns, det avslöjar nu Björn.

Annons

– Inga direkt planer på det men det är klart att man har börjat fundera på det, hur länge man ska hålla på och hur länge de vill ha en, säger han till Hänt.

Blir det att du trappar ner eller lockar det att lägga ner helt?

– Så långt har det inte gått i tankarna utan det är funderingar på om det inte skulle vara tid att framförallt trappa ner.

Björn Skifs hälsobesked – orden om hans mående

Det återstår helt enkelt att se hur Björn gör framöver men först väntar föreställningar i Malmö och därefter i Göteborg. Något som är tydligt är iallafall att Björn mår väldigt bra, även om åldern ibland gör sig påmind.

– Förutom lite små krämpor och så där så mår jag bra. Man är inte 22 längre, det har man ganska tydligt känt. Man går på sina hälsokontroller och försöker sköta om sin skröpliga gamla kropp, har Björn sagt i en tidigare intervju med Hänt.

FOTO: TT

Annons