LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Björn Skifs livskris efter bråket med med Zelmerlöw – hustrun stoppad

27 okt, 2023 
Björn Skifs och Måns Zelmerlöw
Björn Skifs rök ihop med Loa Falkman och Måns Zelmerlöw.
Nu berättar han om krisen efter storbråket som handlade om hans fru Pernilla.
– Det var synd, det som hände, säger Björn nu i Hemtrevligt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Uno Svenningssons ord om Björn Skifs: "Fantastisk"Brand logo
Uno Svenningssons ord om Björn Skifs: "Fantastisk"

Björn Skifs, 76, har haft en lång och framgångsrik karriär och än är den inte över. Efter att stått hela 60 år på scenen firar han nu med scenshowen En värld av Skifs. Efter många föreställningar i Stockholm spelar Björn under hösten i Malmö.

När showen är slut i april 2024 är det i nuläget oklart ifall Björn fortsätter eller går i pension. Nyligen berättade han för Hänt om tankarna kring att lägga ner karriären.

– Inga direkt planer på det men det är klart att man har börjat fundera på det, hur länge man ska hålla på och hur länge de vill ha en, sa han då till Hänt.

Infekterade bråket mellan Björn Skifs, Måns Zelmerlöw och Loa Falkman

Björn har tidigare i karriären varit på väg att lägga ner helt, detta efter ett infekterat bråk. Det var kort före premiären av Spök på Cirkus 2013 som en konflikt uppstod. Loa Falkman och Måns Zelmerlöw var då missnöjda med Pernilla Skifs som regissör. Kravet var att hon skulle ersättas.

Annons

Bråket sög all energi ur Björn som vid tidpunkten hade planer på att sluta helt.

– Jag blev så innerligt trött på allt som inte hade med familj och vänner att göra. Ändå tog Pernilla ännu hårdare vid sig än jag. Det var synd, det som hände, säger Björn nu i Hemtrevligt.

Livskrisen efter bråket – så räddade vännen Björn ur mörket

Konflikten ledde till att vänskapen mellan Björn och Loa Falkman gick i krasch. Sorgen blev stor och Björn hamnade i en rejäl dipp, detta tills en nära vän lyckades peppa igång honom igen.

– Han sa: ”Jag ser att du inte mår bra. Jag vet vad du ska göra. Ut och gigga. Sätt ihop en show, en vanlig show.” Det blev en sommarturné med kort varsel och det vände. Jag började tänka på något annat och kände glädje.

FOTO: TT

Annons