Björn Skifs fina ord om hustrun Pernilla: "Måste vara ihop"

17 sep, 2018 
AvJonna Friberg Wennerberg
Björn Skifs hyllar hustrun Pernilla
Björn Skifs och kärleken Pernilla har varit gifta i 30 år och kärleken mellan dem växer för varje dag som går. Nu hyllar Björn sin hustru inför hela svenska folket.
Annons

I maj var det 30 år sedan Björn Skifs gick längs altargången med sin Pernilla och blev äkta makar. Paret bor söder om Stockholm och har två söner tillsammans som är 26 och 29 år gamla. Barnen har lämnat boet men Björn och Pernilla Skifs är inte ensamma, de har sina katter som håller dem sällskap. Dock verkar paret mer än nöjda med att bara ha varandra då de lycktas hålla ihop så länge och när Björn Skifs gästar Hellenius hörna berättar han att han vill ha hustrun vid sin sida exakt hela tiden, egentid är ingenting för honom.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Inte i mitt fall nej. Det där är väldigt olika tror jag. Men jag och Pernilla måste vara ihop hela tiden. Det räcker med att hon bara ska åka och handla, det är skitjobbigt ändå, säger han till David Hellenius i programmet.

Det är inte bara när Björn Skifs är med i tv som han öser kärlek över sin hustru, han gör det dessutom konstant i deras privatliv. Han ser till att berätta för henne så ofta som möjligt att han älskar henne och tycker att årsdagar är en otroligt viktig sak att uppmärksamma i ett förhållande.

Annons

Det låter som en saga för bra för att vara sann, men det har inte alltid varit en dans på rosor för paret. När Björn och Pernilla Skifs träffades för över 30 år sedan var det många som var skeptiska till deras kärlek då det skiljer 18 år mellan dem.

– Det skiljer 18 år mellan oss och det var många olyckskorpar som kraxade där. Pernilla var lycksökerska, jag var gubbsjuk. Jag tycker att vi väl någonstans har tagit hål på det här snacket, har Björn berättat för Nöjesbladet tidigare.

Förutom att Björn Skifs hyllade sin fru på bästa sändningstid passade han även på att ge råd till tittarna för livslång kärlek. Där poängterade han noga att bråk är viktigt, så länge det inte blir fysiskt.

Vill du veta vad som hänt i nöjesvärlden på 60 sekunder? Kolla här

Annons