Bingo Rimér hyllar dottern Nova, 17, för insatsen i En flickfotografs bekännelser

Bingo och Nova Rimér

Karin Törnblom/TT, Instagram
I dokumentären Bingo Rimér: En flickfotografs bekännelser pratar 17-åriga Nova Rimér om sin far. Nu hyllar Bingo henne i ett kärleksfullt meddelande.
Katrin Zytomierskas oro inför sommaren: ”Det värsta som kan hända mig”
Slå på ljud

Bingo Rimér har tre barn: Sönerna Rambo och Ringo från förhållande med Katrin Zytomierska, och dottern Nova från förhållandet med Erika Moen.

I den nya dokumentären Bingo Rimér: En flickfotografs bekännelser får man se gamla hemmavideor från den nu 17-åriga Nova Rimérs liv. Hela vägen från när pappan omsorgsfullt håller henne i sin famn på BB,

– När jag fick Nova var jag väldigt omogen i min inställning. Jag minns att jag hela tiden resonerade att barnet inte på något sätt skulle förändra min syn på livet. Om det var en rolig grillfest och jag hade en nyfödd Nova, då fick hon följa med, tyckte jag. Inte skulle jag vara hemma med henne bara för det, så Nova har varit med om allt, säger Bingo Rimér i dokumentären som finns att se på Dplay.

Starka orden om dottern Nova

Dagarna efter att dokumentären släpptes lade fotografen ut ett kärleksfullt inlägg om Nova på Instagram.

”Jag vill hylla min grymma dotter Nova. Hon är ju så fantastisk och hon gör mig så stolt. Jag får ständigt höra så mycket beröm från alla möjliga håll om vår fina dotter”, skriver han.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bingo Rimér slår också tillbaka mot de som fått för sig att han inte dokumenterat sin dotters liv lika noggrant som sönernas.

”När Nova var liten så fanns inte sociala medier på samma sätt som idag. Men ni som tror att jag inte har filmat Nova lika mycket som grabbarna. Ni tror fel. Jag har verkligen dokumenterat allt med Nova och i min dokumentär på Dplay så får man se lite smått och gott”, skriver han och tillägger:

”Men framförallt så får man se Nova idag. Så lugn och mogen framför kameran. Är så glad och tacksam för din medverkan älskade unge”.

Novas ord om pappa Bingo

I en scen i En flickfotografs bekännelser hänger Bingo och Nova i en frisörsalong.

– Det är ingen vanlig relation, men det är också för att han inte är vanlig. Han är inte normal utan det är mer som en kompis än en pappa ibland. Han är som ett barn på många sätt, en ungdom. Det är både på gott och ont så klart, men mest gott. Vi har väldigt kul tillsammans, säger Nova Rimér om sin pappa.

Och Bingo säger så här om sina känslor för dottern:

– Nova är ju verkligen den personen i mitt liv som alltid kan få mig på bra humör. Bara tanken att hon finns där är så otroligt härlig, alltså.

Läs också: Bingo Rimérs dotter har vuxit upp – så ser hon ut idag

FRÅN FÖRSTASIDAN