Bingo Rimérs oväntade familjelycka med Katrin Zytomierska

Bingo Rimér, Katrin Zytomierska

Katrin Zytomierska och Bingo Rimér gjorde slut för över fem år sedan.
Trots detta umgås de flitigt – nu berättar Bingo om den stora familjelyckan.
– Det största glädjeämnet någonsin, skriver han.

År 2009 träffades entreprenören Katrin Zytomierska, 42, och fotografen Bingo Rimér, 44. Kärlek uppstod och redan året därpå föddes deras första gemensamma barn, sonen Ringo, 10. Detta var dock inte Bingos första barn, han har nämligen dottern Nova, 17, sedan en tidigare relation.

2013 blev det återigen bebislycka för Katrin och Bingo. Deras andra gemensamma son fick ett namn som klingar fint med storebroderns, nämligen Rambo, 6.

Katrin och Bingo höll ihop i sex år innan de bestämde sig för att gå skilda vägar. Deras olikheter ledde till många bråk och de landade till slut i att de passar bättre som vänner.

Katrin Zytomierska om relationerna

Efter uppbrottet träffade Katrin kärleken på nytt i Alexander Klingstedt, 38, som hon fick sonen Falke, 2, med innan de valde att göra slut.

Idag lever Katrin i tät symbios med sina ex-män. Alexander, Bingo och Katrin firar inte bara högtider tillsammans utan ses gärna på middagar och åker på resor ihop med alla barnen. Katrin Zytomierska uttrycker ofta sin glädje över att hela familjen kan umgås utan att intriger uppstår.

”Idag är man ju bara glad över att man är en någorlunda normal familj med sunda värderingar”, skrev hon i ett inlägg på Instagram förra veckan.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Bingo Rimér om stora familjelyckan

I helgen fyllde Katrin och Bingos äldste son Ringo 10 år. Efter firandet delade Bingo Rimér med sig av ett inlägg där han berättar om familjelyckan.

”Jag känner mig så innerligt lyckligt lottad med vår fina familj en solig dag som denna. Man kan ju jaga mycket i livet och aldrig bli riktigt nöjd. Men när man lär sig att uppskatta allt det man har och jobbar hårt för att förädla och värna om det, så blir allt så mycket bättre”, skriver han och fortsätter:

”Idag fyller Ringo 10 år och det betyder alltså att vi tillsammans har arbetet i över 10 år för att skapa ett paradis för vår familj här på ön. Jag är långt ifrån klar”.

Det verkar som att Bingo Rimér och Katrin Zytomierska har samma syn på sin relation.

”Skaffar man barn så är man familj och barnen är det största glädjeämnet någonsin i livet”.

FOTO: Jessica Gow/TT, Karin Törnblom/TT

Senaste nytt