Bingo Rimers ovanliga namnförslag till framtida barn med Julia Franzén

Bingo Rimér och Julia Franzén

TT, Instagram
Kärlekssagan mellan Bingo Rimér och Julia Franzén har verkligen gått snabbt.
Nu avslöjar Bingo ett ovanligt namnförslag ifall han och Julia skulle få barn.
– Det är ett jättebra namn, säger Bingo i podden.

Bingo Rimér, 45, och Julia Franzén, 30, har fattat tycke för varandra. Det var efter att Julia skrev på sin Instagram-story att hon kunde tänka sig att dejta Bingo som duon bestämde sig för att ses. När de väl sågs så klickade de direkt och Julias sista helg i Sverige spenderade hon givetvis med Bingo.

– Vi började skriva efter att jag sa att han var min drömman på min frågestund på Instagram. Sen hade han sin förhandsvisning av hans dokumentär och då hängde vi den helgen. Sen nu när jag skulle till Marbella så skulle jag flyga från Stockholm. Då var jag där några dagar innan jag flög dit helt enkelt, har Julia tidigare sagt till Hänt.

Det har snart gått en månad sedan Julia flyttade till den spanska semesterorten och Bingo har hunnit komma och hälsa på två gånger. Den första gången var han där med barnen och den andra gången åkte han dit helt själv.

LÄS MER: Bingo Rimérs dotter Novas vädjan – efter umgänget med Julia Franzén

Bingos fyra barn

Bingo brukar kalla sig själv för fyrabarnspappa, då han har dottern Nova, 17, och sönerna Ringo, 10, Rambo 7, och bonus-sonen Falke, 3. Han har en väldigt god relation till sitt ex Katrin Zytomierska, 43, och även Falkes pappa Alex och därför umgås den stora familjen gärna och ofta.

Julia träffade Bingos barn när han var i Marbella och hälsade på första gången. Då tog de en middag på det svenska hamburgerstället Brödernas och redan under middagen kunde man se att pojkarna gillade Julia. Bingo la även upp en bild på Instagram där Falke satt i Julias knä.

”Falke ser ju ut att trivas med sin nya mamma”., skrev Bingo då till bilden.

Julia verkar minst sagt gilla barn, men hon har inga egna än. Däremot har hon varit öppen med att hon verkligen vill ha det i framtiden. När hon hade en frågestund på Instagram var det en följare som undrade över om hon vill ha biologiska barn.

”Ja 100% men inget jag tar för givet att jag kan få. Därför jag vill frysa mina ägg”, skrev Julia då på sin Instagram story.

Bingo Rimér med barnen och exet Katrin.

Foto: TT

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bingos oväntade namnförslag

Nu verkar även Bingo vara lite sugen på att bli pappa igen för nu har han avslöjat ett ovanligt namnförslag. Det är när han och Katrin pratar om Kronprinsessan Victorias hund Rio som namnförslagen kommer på tal.

– Rio är ju ett bra namn om vi får fler barn tänker jag, säger Bingo i Relationspodden.

– Vad snackar du om? Vi ska inte ha några fler barn, konstaterar Katrin.

– Nej nej kanske inte du och jag. Men alltså i den här familjekonstellationen finns det ju andra potentiella mammor, förklarar Bingo.

Eftersom Julia tidigare sagt att hon gärna vill ha tvillingar så kommer Katrin och Bingo nu med alternativ om det skulle bli så.

– Om det blir tvillingar borde de heta Rio och Rex, säger Katrin och Bingo håller med.

FOTO: SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet/TT, Instagram, Karin Törnblom/TT

LÄS OCKSÅ: Bingo Rimérs nya kyssbild med Julia Franzén får följarna att jubla

LÄS OCKSÅ: Bingo Rimérs dotter Novas vädjan – efter umgänget med Julia Franzén

SENASTE NYTT!