Bingo Rimér och Katrin Zytomierskas beslut för barnen

Bingo Rimér och Katrin

Bingo Rimér och Katrin Zytomierska bröt upp för fem år sedan.
Detta har dock inte stoppat dem från att fortsätta umgås och leva ett gemensamt familjeliv.
För Hänt berättar nu Bingo om beslutet de har tagit – för barnen skull.
– Vi är båda väldigt glada, säger Bingo till Hänt.
Bingo Rimérs oväntade invit till Marguax Dietz
Slå på ljud

Det var 2009 som entreprenören Katrin Zytomierska, 42, och fotografen Bingo Rimér, 44 träffades. Kärlek uppstod och tillsammans fick de sönerna Ringo, 10, och Rambo, 6, innan de beslutade sig för att gå skilda vägar. Sedan uppbrottet har de dock fortsatt att ses flitigt och även arbetat tillsammans med sin gemensamma podcast.

Efter uppbrottet från Bingo träffade Katrin kärleken på nytt i Alexander Klingstedt, 38, som hon har sonen Falke, 2, med. Även deras kärlekshistoria fick ett slut men Katrin visade återigen att det går bra att umgås med sina ex, utan några konstigheter.

Relationen till Katrin Zytomierska

Numera tillbringar Bingo, Katrin och även Alexander mycket tid tillsammans. De firar inte bara högtider utan ses även på middagar och åker på resor ihop med alla barnen. När Hänt når Bingo Rimér berättar han om relationen till ex-flickvännen och beslutet att fortsatt vara vänner för barnens skull.

– Det fungerar väldigt bra. Katrin är väldigt proffsig när det kommer till jobb och så. Har man gått vidare känslomässigt så är man ju väldigt goda vänner och man känner varandra bra så vi har väldigt kul. Vi har kul när vi umgås och vi är båda väldigt glada och engagerande gällande allt som händer runt barnen och vi jobbar väldigt bra. Så det fungerar alldeles utmärkt, säger Bingo.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Bingo Rimér om respekten för exet

Vad det egentligen är som har gjort det möjligt för Bingo och Katrin att fortsätta umgås så pass mycket trots uppbrottet, menar Bingo är deras inställning. För honom är det nämligen det enda rätta.

– Vi ser det som en självklarhet att man är respektfull och visar hänsyn, man är mån om sin före detta partner när man har barn ihop. Så jag tror nästan att man snarare vill vända på den frågan, varför är människor generellt sätt så dåliga på att bibehålla bra relationer med den de har barn med? Jag tycker inte att det är speciellt svårt om man är mån om sina barn, säger han till Hänt.

FOTO: Magnus Sandberg/TT/Fredrik Hessman/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN