avslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjaravslöjar
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Bingo Rimér bryter upp – säljer hela skärgårdsön

02 feb, 2024 
Bingo Rimér äger både en lägenhet i stan, ett landställe på en skärgårds-ö, en herrgård i Jämtland samt en gård med tillhörande ö i södra Sverige.
Nu säljer han hela ön!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bingo Rimérs relation till Arvingarna: ”Hon drog från stan med Lasseman”Brand logo
Bingo Rimérs relation till Arvingarna: ”Hon drog från stan med Lasseman”

Bingo Rimér, 48, kom till Stockholm som 20-åring och slog igenom stort som flickfotograf. Sedan dess har karriären gått som på räls och idag är han en väldigt framgångsrik entreprenör.

Han är pappa till dottern Nova Rimér, 20, och sönerna Ringo, 13, och Rambo, 11, och troligtvis kommer han även skaffa fler barn i framtiden. Fästmön Julia Franzén, 33, har nämligen varit öppen med att hon gärna vill ha barn – helst så fort som möjligt.

Julia fick frågan häromdagen: ”Kommer ni skaffa barn inom två år?”

”Ja 100 %! Vill helst va gravid igår”, svarade hon då.

Bingo Rimér säljer skärgårds-ön

Bingo kommer ju ursprungligen från Vettekulla utanför Karlshamn där han växte upp på en gammal hederlig gård med massa djur såsom grisar, höns och hästar.

Annons

Den gården har gått i arv till honom och hans systrar. Men det är inte de enda husen som Bingo äger. Förutom det arvet har han också en lägenhet i Stockholm, en herrgård i Jämtland samt ett landställe på en ö i Stockholms skärgård. Även exet Katrin Zytomierska, 46, har ett hus på samma skärgårds-ö, precis tomten bredvid Bingo.

Sedan en tid tillbaka har det varit oklart hur syskonen ska göra med arvet i Blekinge. Men nu har Bingo bestämt sig!

Nu ska han och systrarna sälja delar av fastigheten – bland annat skärgårdsön Nastensö och två kobbar på totalt nästan 15 hektar i Blekinge skärgård.

Bingo Rimér om försäljningen

Ön har inget satt utgångspris, utan det får marknaden avgöra.

Bingo har däremot en önskan kring prislappen, en önskan som han värderar lika högt som vem personen är som köper ön. Han har dessutom en solklar drömköpare.

Det finns en udde i närheten av ön, som ägdes av Bingos farmor och farfar. Den udden har nu Max Martins kompanjon Johan Schuster, känd som ”Shellback”, köpt.

Annons

Bingo tycker att Shellback borde köpa skärgårds-ön också, då det kommer bli väldigt kändistätt.

– Från den udden kan man se ön. Han är en perfekt person för då kan han bygga en skrivarstuga på ön och så kan Justin Timberlake, Miley Cirus och Pink flygas in, säger Bingo Rimér till Expressen.

BINGO RIMÉR UTANFÖR HUSET I KARLSHAMN
FOTO: INSTAGRAM

FOTO: Jimmy Wixtröm / Aftonbladet / TT, Instagram

Annons