LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bill Skarsgårds chockförvandling – visar upp nya superkroppen: ”Slåss”

30 apr, 2024 
Maria Broberg
Bill Skarsgård är aktuell med actionfilmen Boy Kills World.
Nu sprids det bilder bakom kulisserna från filmen där man ser Bills chockerande förvandling.
Se bilderna här!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Alida Morberg gravid – väntar sitt och Bill Skarsgårds andra barnBrand logo
Alida Morberg gravid – väntar sitt och Bill Skarsgårds andra barn

Vår svenska Hollywodskådis Bill Skarsgård, 33, är aktuell med den nya actionrullen Boy Kills World.

I filmen spelar Bill huvudkaraktären Boy, som på ett brutalt sätt blir dövstum som barn när hans familj mördas och han flyr in i djungeln. Under filmens gång tränas Boy till att bli en livsfarlig mördarmaskin som beger sig ut för en blodig hämnd i en korrupt post-apokalyptisk dynasti.

Bill Skarsgård tillbringar en stor del av filmen i bar överkropp och på TikTok sprids det nu bilder på Bills superkropp från kulisserna av filminspelningen.

Bill Skarsgård visar upp superkroppen – oigenkännliga utseendet

Likt sin bror Alexander Skarsgård, 47, som tränade hårt för rollen som Tarzan i Legenden om Tarzan, har även Bill omvandlat sin kropp för att passa in i rollen som Boy.

På Tiktok har det nu spridits bilder på Bill och hans nya superkropp bakom kulisserna från filminspelningarna av Boy Kills World.

Annons
Bill Skarsgård visar upp superkroppen.FOTO: TikTok
Bill Skarsgård spelar Boy i nya filmen Boy Kills World.FOTO: TikTok
Annons

Bill Skarsgård om förvandlingen – fick lära sig att slåss

I ett klipp för Rotten Tomatoes berättar nu Bill om den fysiska förvandlingen som han fick genomgå för att kunna göra rollen som Boy.

– Jag skulle vilja se mig själv som en fysisk skådespelare. Jag gillar att prestera fysiskt och det här var en stor utmaning för mig med all action, så jag tittade på många kampsportsfilmer, säger Bill Skarsgård och fortsätter:

– Det var lite som att lära sig ett helt nytt språk. Vi tränade i sex veckor för att omvandla min kropp så den passade för rollen. Och ovanpå det fick jag lära mig att slåss, inte bara för att utföra actionen utan hela fysikaliteten i hur karaktären rör sig.

FOTO: TT

Boy Kills World har svensk biopremiär på fredag 3 maj.

FOTO: TikTok, TT,

Annons