AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bill Skarsgård och Alida Morbergs ovanliga namnval – det heter dottern

16 aug, 2023 
Moa Risberg
Alida och Bill
Alida Morberg och Bill Skarsgård har två barn ihop.
Efter parets andra dotters födelse har namnet länge varit hemligt.
Vad heter dottern egentligen?
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Alida Morberg gravid – väntar sitt och Bill Skarsgårds andra barnBrand logo
Alida Morberg gravid – väntar sitt och Bill Skarsgårds andra barn

Alida Morberg, 38, är skådespelare och dotter till kändiskocken Per Moberg, och är tillsammans med skådespelaren Bill Skarsgård, 33, som även han är son till en kändis, nämligen ingen mindre än skådespelaren Stellan Skarsgård.

Nyligen kunde man se skådespelarparet spela emot varandra i den populära serien Clark som blev en riktig tittarsuccé.

Alida Morberg och Bill Skarsgårds förstfödda dotter bytte namn

Alida och Bill har varit ett par i flera år och har sedan de träffades fått två barn ihop.

Under hösten 2018 föddes parets första dotter. Hon fick ett namn som sedan kom att ändras, paret ångrade sig nämligen och bytte därefter dotterns namn till Oona.

– Jag har gjort så där på riktigt. Det var lite så med min dotter. Vi bytte namn för att jag inte riktigt stod för det. Så jag kunde verkligen relatera till det, sa Alida då när hon gästade programmet Malou efter tio.

Ovanliga namnvalet till parets andra dotter

I höstas berättade paret att de väntade sitt andra gemensamma barn tillsammans. Men sedan dotterns ankomst har det varit rätt tyst från både Alida och Bill.

Annons

”Så tacksam för livet, min älskade familj och vänner. Ledsen att jag varit dålig på att svara och höra av mig, inne i babybubblan. Tack för en helt magisk födelsedag och för alla fina grattishälsningar, blir så glad”, skrev Alida på Instagram vid tillfället.

Det kända skådisparet har valt att hålla familjelivet privat och delar sällan med sig om sitt liv tillsammans med barnen.

Men nu månader efter dotterns födelse står det klart att paret gett dottern namnet Minou Xoli Inese Morberg Skarsgård.

Alidas mamma heter Inese Bergs Morberg. Det är därför inte omöjligt att paret gett sitt andra barn namnet Inese i mellannamn efter Alidas mamma.

FOTO: TT

Annons