LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Bilderna som visar Armand Duplantis stora familjelycka

09 jan, 2023 
Daniel Sörensen
Armand Duplantis stora familjelycka – brorsan Antoine gifte sig i helgen
Armand Duplantis firade kärleken i helgen.
Han och flickvännen Desiré Inglander var nämligen på bröllop i hemstaten Louisiana.
Den som gifte sig var storebror Antoine Duplantis.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Biancas fräcka sexfråga till Armand DuplantisBrand logo
Biancas fräcka sexfråga till Armand Duplantis

2022 var ett riktigt kanonår för den svensk-amerikanske stavhopparen Armand ”Mondo” Duplantis, 23. Han slog världsrekordet för herrar hela tre gånger under 2022 (bland annat under VM i Eugene, USA), vann 18 av de 19 tävlingar som han ställde upp i och hoppade över 6 meter 23 gånger.

Det hela resulterade i att han kom tvåa i AIPS omröstning till utmärkelsen Årets främste idrottare, endast slagen av den fotbollsspelande VM-guldmedaljören Lionel Messi. Däremot vann han åtminstone priset som Världens bästa manliga friidrottare i World Athletics omröstning.

2023 ser ut att bli ett lika succéartat och angenämt år för Duplantis. Han har i alla fall fått en väldigt trevlig start på det nya året. Efter nyårsfirandet var det nämligen dags för ett nytt firande. Ett firande i kärlekens tecken.

Annons
Armand Duplantis med pappa Greg, storebröderna Antoine och Andreas, lillasyster Johanna och mamma Helena.
Armand Duplantis med pappa Greg, storebröderna Antoine och Andreas, lillasyster Johanna och mamma Helena.

Familjen Duplantis samlad i New Orleans

I helgen som passerat var det nämligen dags för bröllop i New Orleans, Louisiana. Hela hans familj hade samlats i hemstaten för att bevittna när Armands storebror Antoine Duplantis, 26, skulle viga sig med sin älskade Emily. Paret träffades då de studerade på samma universitet och har varit tillsammans i över fyra år.

Brudparet Antoine ”Toine” och hans Emily.
Brudparet Antoine ”Toine” och hans Emily.

På Instagram har flera bilder från festligheterna spridits, dels av brudparet och dels av ”Mondo” och Desiré. Armand syns på flera bilder ihop med sin bror och även med resten av familjen; pappa Greg, mamma Helena, storebror Andreas och lillasyster Johanna. Det vilda firandet verkade ha avslutats på den legendariska bargatan Bourbon Street i New Orleans.

Annons

Gjorde landslagsdebut i november

Antoine Duplantis har precis som sina tre syskon sysslat en del med stavhopp, men det är inom en annan idrott som han har slagit igenom stort. 26-åringen har dessutom, precis som Armand, valt att representera Sverige när han utför sin sport.

Armand Duplantis med sina bröder och massa andra killkompisar.
Armand Duplantis med sina bröder och massa andra killkompisar.

Han gjorde sin landslagsdebut för det svenska baseballandslaget på Teneriffa i november. Det är även klart att han ska spela EM i september.

Annons

– Det var en cool upplevelse. Jag älskade kepsen med de tre kronorna på! Och färgerna på matchstället. Det var en rolig erfarenhet och jag hoppas få dra på mig Sverige-tröjan igen i framtiden, sa han då till Sportbladet.

Desiré tillsammans med svägerskan Emily som gifte sig med Antoine.
Desiré tillsammans med svägerskan Emily som gifte sig med Antoine.
Brudparet festar ute på legendariska partygatan Bourbon Street i New Orleans.
Brudparet festar ute på legendariska partygatan Bourbon Street i New Orleans.

Han sågs som en supertalang under skoltiden i USA. Han var till och med rekordhållare i ett av USA:s mest kända collegelag, Louisiana State University med flest träffar som slagman. 2019 draftades han av den klassiska MLB-klubben New York Mets, men han tog aldrig någon plats där.

FOTO: Instagram

Annons