LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bilderna på Carola får följarna att reagera – uppseendeväckande detaljen

24 aug, 2023 
Johanna Talamo
Carola Häggkvist är ute på en sommarturné där hon kommer att uppträda i såväl Sverige som Finland och Norge. Men efter ett av stoppen med turnébussen så delar hon ett inlägg som får följarna att reagera på en detalj: ”Du har glömt att ...”, skriver en följare.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carola Häggkvist visar Benjamin Ingrosso hur man äter potatis: ”Du äter det som ett äpple”Brand logo
Carola Häggkvist visar Benjamin Ingrosso hur man äter potatis: ”Du äter det som ett äpple”

Den folkkära sångerskan Carola Häggkvist, 56 är för tillfället aktuell med sin sommarturné som startade i Malmö och kommer avslutas i Oslo.

Under turnén som benämns som, Carola–4 faces hyllar hon sin kärlek till musikstilarna pop, rock, gospel och musikal. 2023 är dessutom ett speciellt år för schlagerdrottningen då det är 40 år sedan som hon slog igenom låten Främling.

Spotifys miss med Carola Häggkvists nya låt

Utöver den omfattande turnén passade Carola på att släppa en ny låt vid namn I am Carola. Men när den nya låten släpptes på Spotify gjorde fansen en märklig upptäckt och möttes av besvikelse.

Det var nämligen ett lite annorlunda sound från vad man vanligtvis känner igen från Carola och låten var dessutom på italienska.

Det stod att låten hette I am Carola och det stod även att den var skriven av Carola men det var märkligt nog inte den svenska Carola Häggkvist som stod bakom låten som släpptes. I stället var den en italiensk artist som också heter Carola som stod bakom låten som släpptes.

Annons

Till Expressen förklarade Carolas management att det råkat bli en glitch i systemet och att de förhoppningsvis skulle lösas inom kort.

”Det som har hänt är helt enkelt en glitch i systemet varvid någon annan artist vid namn Carola har råkat hamna under 'våran' Carola. Vi är igång med att åtgärda det hela och kommer förhoppningsvis ha löst det inom kort.” skrev Lisa Nahlbom Grahn på Jubel i ett sms till Expressen.

Carola Häggkvist bilder får följarna att reagera

Under sommarturnéns gång så har man kunnat ta del av Carolas resa då hon frekvent delar med sig av glimtar på sina sociala medier.

Efter stoppet och uppträdandet i Finland delar schlagerdrottningen ett inlägg som får följarna att reagera på en uppseendeväckande detalj.

Annons

Under videon skriver Carola att hon passade på att ta ett stopp för att bada och bara ta det lugnt. Hon fortsätter med att förklara att hon sedan glömde väskan på turnébussen som fick vända om.

”Ha ha … När ’the real Häggis’ är i farten på turnén. (Det här är alltså en mycket varm morgon innan några gäster kommit till Bruket och Mia och jag tänkte bada vedeldad bastubad mm.) Klev av turnébussen i fredags morse efter Finland för lite mys på Bruket i Wiared .. älskar ju det stället och måste passa på när man ändå kör förbi på väg till konsert på festival!!”, skriver Carola och fortsätter.

”Efter vi stigit av turnébussen och hela crewet (som var lite nervösa över hur vi skulle ta oss till Ulricehamn sen..) så glömde väskan på bussen så de fick svänga runt igen”

Carola skämtar friskt med sina följarna då hon blir filmad i klädd endast en blå skjorta och hatt när hon stoppar turnébussen vilket får följarna att reagera:

Annons

”Du har glömt att ta på Dig byxor Carola”, påpekar en följare.

”Härligt att hon vågar vara sig själv”, hälsar en annan.

”Ser ut som du glömde byxorna också”, skriver en tredje, följt av skratt-emojis.

Allting ordnade sig dock för den hyllade sångerskan och Carola avslutar med att skriva hur viktigt det är att ta sig tid för att bara ha kul.

Vill inte ha ALLT super planerat hela tiden efter schemat. Måste finnas plats för improvisation och lek också. LEVA. Andas. Hade nog lite tid över helt enkelt… ha ha! Och gissa OM vi fick en underbar dag och ett fantastiskt gig.”, skriver Carola.

FOTO: Instagram/Stefan Jerrevång / Aftonbladet / TT

Annons