LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Biggest Loser-Zandra till akuten – läkarnas skrämmande upptäckt

05 jun, 2017 
Lina Arvidsson
När Zandra Östergren fick svåra buksmärtor kördes hon till akuten. Där konstaterades en inflammation i bukväggen. Anledningen: för hård träning.
Annons

I kvällens avsnitt av “Biggest Loser” drabbas Zandra Östergren, 32, av svåra buksmärtor. En sjukvårdare tillkallas och Zandra skickas till akuten.

– Jag tror inte jag kunde hitta ett sämre tillfälle att få de här problemen. Jag är i finalveckan och jag missar tävlingen om finalplatsen, säger Zandra i programmet.

När Hänt får tag på Zandra Östergren berättar hon vad som hände.

– Jag fick buksmärtor dagen innan. Så fick jag åka till akuten i Enköping. Jag fick mediciner och så där, men jag blev inte bättre. Så när jag vaknade upp morgonen efter så kunde jag inte sätta mig upp. Då fick sköterskan sätta nål och ge mig morfin. Sen fick jag åka till sjukhuset i Uppsala. Jag blev inlagd i ett och ett halvt dygn, säger Zandra till Hänt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Medan hennes kamrater tränar på Ekolsunds slott får Zandra Östergren genomgå den ena undersökningen efter den andra.

– De gjorde en massa undersökningar och konstaterade att jag fått en bukväggsinflammation. De tror att de beror på att jag hade gjort plankan och tränat för mycket, säger Zandra Östergren till Hänt.

Zandra Östergren drabbas av svåra smärtor i Biggest Loser.
Zandra Östergren drabbas av svåra smärtor i Biggest Loser.

Hon blev belagd med träningsförbud i flera dagar.

Samtidigt hittade läkarna en cysta på på Zandras äggstock – något hon fortfarande har problem med.

Annons

– Jag får gå och ta blodprover för att kolla att det inte ska vara cancer. De vågar inte plocka ut den för de vet inte vad det är för någonting. Men det kan leda till att jag inte kan bli gravid sen om det blir något tok med den, säger Zandra.

Hon berättar att det kan vara två olika typer av cystor och i och med att de inte vet vilken typ det är vill läkaren avvakta.

– De håller koll och ser att cystan inte växer. Den är fyra gånger fyra centimeter nu. Om jag inte får mer smärtor eller problem av den tyckte min läkare att det är bäst att vänta om jag vill ha fler barn, säger Zandra Östergren.

Foto: TV4

Annons