Biggest Loser-tränaren skakad efter nya inspelningen: "Trodde inte våra ögon"

Redan nu avslöjar Biggest Loser-tränaren Mikael Hollsten att nya säsongen innehåller en hel del dramatik.

Annons:
Bli fräscht sommarbrun i höstrusket – lyxiga self tan produkter till 20% rabatt med koden ”Idol”

Knappt har Sverige hämtat sig efter kändisversionen av Biggest Loser VIP där Anna Book till slut tog hem segern.

Men redan nu hintar Biggest Loser-tränaren Mikael Hollsten om att kommande säsong av succéprogrammet kommer bli en nervpers ända tills finalplatserna är klara. På sin Instagram vädrade han under onsdagskvällen sina känslor, och han siar om att händelsen under inspelningen kommer gå till tv-historia.

– Jag har precis varit med på den sista invägningen på slottet där vi korade den sista finalplatsen. Och det är den mest överlägset, brutala, spännande invägningen jag någonsin varit med om i alla mina år i Biggest Loser, säger han märkbart påverkad över vad han precis upplevt.

Mikael Hollsten förklarar vidare att det handlar om två personer som skulle vägas in mot varandra, men situationen verkar på något sätt ha påverkat honom mer än någonsin, trots att han närvarat vid hundratals invägningar efter sina år i produktionen.

– Två väldigt värdiga finalister båda, men det är bara en som kan knipa den där platsen, säger han och avbryter sig en stund innan han säger:

– Ja, vi trodde inte vår ögon när vi såg resultaten.

Nästa säsong av Biggest Loser 2018 kommer att bestå av par, men i slutändan kommer de att tävla individuellt mot varandra. Programledare kommer även i år vara höggravida Anna Brolin, och en av tränarna är Mikael Hollsten. När Hänt.se är i kontakt med Biggest Losers pressansvariga Amanda Hjärtmyr vill hon inte avslöja vem som är den andra tränaren i kommande säsong. Programmet kommer att sändas i början av 2018.

LÄS OCKSÅ: Därför snuvas tittarna på sanningen i finalen av ”Biggest loser VIP”

LÄS OCKSÅ: Biggest Loser-vinnaren ska bli pappa – så ska de avslöja könet

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!