TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Big brother-stjärnan Casey Batchelors förvandling

02 jan, 2019 
AvStina Dahlgren
Casey Batchelor från Big brother förvandling
Big brother-stjärnan Casey Batchelor har genomgått en stor förvandling efter graviditeten. Något som inte uppskattas hos alla fans.
Annons

Casey Batchelor, 34, är en brittisk modell som 2014 var en av deltagarna i Storbritanniens realityserie Big Brother. I maj blev hon mamma för första gången till dottern Florence.

Under hela graviditeten visade hon glatt upp bilder på sig själv i bikini och underkläder, där kulan på magen bara växte och växte. Det var först efter förlossningen hon upptäckte att hennes värden inte var bra och att hon enligt sig själv klassades som överviktig.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Din kropp har just gjort en fantastiskt sak, du har precis skapat en bebis. Då ska man inte skämmas över det och det gjorde jag inte heller. Men jag kom till en punkt där jag insåg att jag var ohälsosam. Jag klassades som överviktig, säger hon till Ok.

Casey kände att hon behövde leva mer hälsosamt för att orka med livet som nybliven mamma. Hon ville dock inte hetsa fram resultat utan började istället med yoga för att jobba med insidan och för att hitta lugnet i det stressiga mammalivet. Kosten byttes ut och blev mer hälsosam och snart började hon både se och känna en förvandling.

Annons

Får kritik av följarna efter viktnedgången

Idag har hon har sammanlagt gått ner över 25 kilo, något som inte enbart fått positiva reaktioner. På Instagram kommenterar många av hennes följare hennes nya utseende.

”Det där är alldeles för smalt för min smak!”

”Hon skulle se bättre ut me några extrakilon. För smal nu.”

”Du får inte gå ner mer i vikt nu”, skriver några av dem.

Casey är inte sen med att slå tillbaka:

”Jag har haft folk som attackerar mig när jag var större, som sa att jag såg ut som en val och nu när jag gått ner i vikt säger folk att jag är för smal. Vi tjejer kan inte vinna hur vi än gör!! Jag vet i alla fall att jag är mycket mer hälsosam nu än vad jag var då.”

Se Casey Batchelor förvandling här:

FOTO: REX, Instagram

Annons