TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Biancas öppna kontaktannons till Pernilla: ”Snygga tuttar”

21 jan, 2018 
AvJonna Friberg Wennerberg
Pernilla Wahlgren är Sveriges hetaste singel och Bianca Ingrosso gör minst sagt allt för att ändra sin mammas civilstånd.
Annons

Ingen av de som fått dyka in i “Wahlgrens värld” har missat det faktum att Pernilla Wahlgren, 50, är singel och att dottern Bianca Ingrosso, 23, har gjort det till sitt livs uppdrag att hitta en partner till henne. Därför tar hon varje chans hon får att fiska efter någon som faller henne i smaken.

När Bianca gästade Malin Gramer och Ola Lustig i Vakna med NRJ” hade hon lagt beefen med Farao Groth bakom sig och fokuserade istället på att prata om sin medverkan i “Talang” och framförallt att hitta någon till sin kräsna mamma.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är väldigt spännande att följa Pernillas jakt på kärleken, säger Ola i programmet.

Och Bianca instämmer snabbt i samma melodi.

– Jag vill ju att hon ska få till det, säger hon.

Malin och Ola har redan innan listat ut att Pernilla är väldigt kräsen och att det lätt sätter käppar i hjulen för hennes jakt på kärleken.

– Hon vill ju ha de snyggaste, snyggaste modellerna. Det är ju där hennes standard är, säger Bianca och fortsätter:

Annons

– Jag måste sätta upp henne på någon typ av blinddate utan att hon vet om att hon ska på dejt.

Malin och Ola kommer med idén om att skapa en profil på exklusiva dejtingappen Tinder Select annars som är speciellt anpassad för kända personer och Bianca tycker det låter som en bra idé.

– Hon har snygga tuttar, säger hon.

Och Ola är beredd att hålla med, trots att Malin avbryter honom innan han säger för mycket.

– Pernilla har ju…wow…för att vara i den åldern…nej det är Biancas mamma jag förstår, nu fick jag dåligt samvete, säger Ola.

Foto: IBL

Annons