Biancas känga mot Charlotte Perrelli: "Hon kanske borde..."

Biancas känga mot Charlotte Perrelli: "Hon kanske borde..."

Eurovision song contest-vinnaren Charlotte Perrelli floppade i Melodifestivalen 2017 och hamnade sist i sin deltävling. Nu sågar också Bianca Ingrosso hennes låt.

Det är i podcasten “Tankar med”, som drivs av Daniel Redgert, som Bianca Wahlgren Ingrosso, 22, får frågan om vad hon tyckte om Charlotte Perrelli, 42, låt “Mitt liv”. Perrelli, som deltog med låten i Melodifestivalen 2017 och hamnade sist i sin deltävling, är en nära vän till Biancas mamma  Pernilla Wahlgren49. Men trots det privata umgänget, så sågar Bianca Charlottes schlagerlåt vid fotknölarna.

– Ehh… Det kanske inte var någonting som jag skulle lyssna på själv. Jag älskar Charlotte som person. Men hon kanske borde ha valt en annan låt, säger Bianca Ingrosso i podcasten.

LÄS OCKSÅ: Biancas tuffa kärleksbesked: ”Han gjorde slut med mig”

Bianca berättar att hon har träffat Charlotte Perrelli privat efter det stora misslyckandet i Melodifestivalen, men att tävlingen och låten inte direkt har kommit på tal då.

– Vi har inte pratat om det här… Vi har setts efteråt, men vi har inte pratat om Melodifestivalen, säger Bianca i podcasten.

Annons:
Kunderna hyllar Skin Renewal: ”Otroliga resultat snabbt”

Bättre gick det däremot för Bianca Ingrossos lillebror,  Benjamin Ingrosso, 19, som tog sig till final i Melodifestivalen 2017 med sitt bidrag “Good lovin'”.

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrellis privata bilder från nya lyxhuset

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN