TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Biancas avslöjande efter festnatten med Carl Philip: "Jag gråter och gråter"

27 nov, 2017 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
I sin nya podcast ”Har du sagt A får du säga B” bjuder Bianca Ingrosso på nya detaljer från sin omskrivna festhelg i Båstad.
Annons

Bianca Ingrosso, 22, och vännen Alice Stenlöf har startat podcasten “Har du sagt A får du säga B”. Där lovar de att vara totalt ärliga inom olika ämnen, och Bianca går ut hårt genom att prata om sin redan ökända festhelg i Båstad. Tidigare har hon rasat mot prins Carl Philip som enligt Biancas utsago stal deras bord och bad tjejerna att lugna ner sig.

Nu berättar hon vidare i podpremiären mer detaljerat om kvällen som blev en tårdrypande känslokollaps på en av Båstads kändaste nattklubbar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag bestämde mig för att vi skulle ha bord, och jag är jättefull, säger Ingrosso.

Hon fortsätter förklara att allt var toppen  – tills hon fick in notan för kalaset.

– Jag minns inte så mycket, jag minns att jag får in notan och “oooooooooh, 30 000! Oh my god, Bianca, vad fan gör du liksom?”. Sen börjar jag gråta. Och jag gråter och gråter.

Annons

Alice vittnar om att hon hittade Bianca på nattklubben med ett tiotal tjejer runt sig som försökte trösta henne.

Trots tårarna så betalade till slut Bianca notan och vaknade dagen därpå med en ångest för att se sitt saldo. Och det var väl tur, för när hon loggade in på sin internetbank kunde hon se att ögonen varit lite väl skeva under natten. För notan var betydligt lägre än hon trott.

– Det var 3 000 kronor, jag var så full att jag såg en extra nolla. Det var inte så mycket. Jag har i alla fall spenderat två timmar åt att gråta över mina 30 000 som bara var 3 000 kronor, säger Bianca nöjt.

Alice konstaterar glatt att mängder av folk sett Bianca bryta ihop över notan, varpå Bianca avbryter vännen med att flika in ytterligare en pik riktad till den svenska prinsen:

– Den natten var också prins Carl Philip med, han störde vårt bord, men det är en annan historia.

Vi får helt enkelt se om Bianca säger B i nästa avsnitt?

LÄS OCKSÅ: Biancas okända plan – vill byta namn: ”Ser fram emot det”

Annons