Bianca tvingas ändra nya podden – efter kritiken: ”Snälla sluta”

Bianca Ingrosso har både hyllats för sin nya podcast – och fått kritik. Nu tvingas hon att förändra den till kommande avsnitt. "Ska tänka på det i framtiden", skriver hon i sin blogg.

Bianca Ingrosso.

Bianca Ingrosso med pojkvännen Phillipe Cohen på Elle-galan 2017

Bianca Ingrosso som en av jurymedlemmarna i ”Talang” 2018 på TV4. Här med kollegorna Kristina "Keyyo" Petrushina, LaGaylia Frazier och Alexander Bard.

Bianca är med i ”Wahlgrens värld” tillsammans med bland annat mamma Pernilla Wahlgren och mormor Christina Schollin.

Bianca Ingrosso med mamma Pernilla Wahlgren och sin bror Benjamin Ingrosso.

Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso på Let´s dance 2016 där Bianca tävlade.

Bianca Ingrosso på Kristallen 2017.

Bianca Ingrosso med föräldrarna Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso på ”Let´s dance” 2016

I måndags lanserade Bianca Ingrosso, 22, och vännen Alice Stenlöf sin nya podcast ”Har du sagt A får du säga B”. Där lovar de att vara totalt ärliga inom olika ämnen och att låta lyssnarna vara med dem i sina privata tankar.

“Vi kommer mest att bjuda in er i våra samtal där vi snackar riktigt tjejsnack. Exakt så som vi skulle snacka i soffan med varsitt glas vin liksom. Vi kommer prata om allt och ingenting, om våra åsikter och tankar kring saker, var vi gjort i veckan och lite sånt. Ärligt tjejsnack helt enkelt och vi kommer inte hålla något hemligt”, skriver Bianca Ingrosso på sin blogg. 

Podcasten har hyllats stort av lyssnarna och hamnade direkt etta på topplistan på iTunes. Men nu tvingas Bianca Ingrosso trots allt att ändra den. På sin blogg har en läsare nämligen kritiserat att tv-profilen konstant avbryter sin podcastkollega.

“Gillade podden men snälla sluta avbryta Alice. Det blir lite jobbigt att lyssna på då! Annars så bra”, skriver läsaren.

Och Bianca Ingrosso är inte sen att ta till sig kritiken. I ett svar skriver bloggaren att hon också insett att hon gör det efter att ha lyssnat på podden och att hon kommer att försöka förändra sitt beteende till kommande avsnitt.

“Haha ja jag vet!! Hörde det själv. Ska tänka på det i framtiden!”, skriver hon.

LÄS OCKSÅ: Biancas okända plan – vill byta namn: ”Ser fram emot det”

LÄS OCKSÅ: Carina Berg och 12 år yngre stjärnan visar upp sin kärlek

FOTO: IBL, Kanal 5