TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bianca Ingrosso avslöjar Christinas gripande ord – lämnar ingen oberörd

02 apr, 2024 
bianca ingrosso och christina schollin
Christina Schollin är en klok kvinna.
Nu avslöjar Bianca Ingrosso delar av deras privata samtal och vad hon får för råd av sin mormor.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”Brand logo
Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”

Christina Schollin och barnbarnet Bianca Ingrosso verkar ha en nära relation. Bland annat la mormor Christina stolt ut en bild på ett reportage med Bianca i DN och skrev såhär fint:

”Jag läser om dig i DN i dag - ett 6-sidigt reportage - och frapperas av hur klok och insiktsfull du är mitt i all framgång och media-karusell ! Det är så fantastiskt med allt det du skapar och vilken drivkraft du har som kommer från din passion för det du älskar och tror på. Att du omger dig med duktiga medarbetare som - liksom du - växer med uppgiften. Och mitt upp i alltihopa så är du egentligen bara en liten tjej som undrar vad det är som händer och kämpar för att vara DU och inte tappa bort dig själv!”.

Hon fortsatte:

Annons

”Jag är så imponerad över dig och så stolt över att ha fått följa dig genom livet och se dig växa upp till den fantastiska kvinna som du är i dag! Med så många talanger ! Som alla stora artister tvivlar du ofta på att du kan och är osäker och nervös när du ska framträda, men det är så det ska vara Bianca. Fortsätt bara med att göra det du brinner för och fortsätt att vara den unika personlighet som du är! Med så mycket empati och ansvarstagande och kärlek till dina närmaste. Jag älskar dig”

Bianca Ingrosso avslöjar Christinas rörande ord

Ja, med andra ord verkar relationen fin och varm mellan Christina och Bianca. Nu lägger Bianca ut att hon umgåtts med sin mormor under dagen och att hon fick till sig ett råd, som inte lämnar någon oberörd.

”Min vackra mormor sa idag på vår mysiga lilla fika ”Bianca lilla, kärlek är det enda som ökar när vi slösar med det”, skriver hon på Instagram.

Följarna verkar älska Christinas råd. De skriver:

”Herregud så klokt och så fint sagt. Det ska jag använda mig av”.

”Mormor är det bästa, vad vore man utan henne”.

Annons