TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Wahlgrens värld försvinner – tittarna förtvivlade av beskedet

31 mar, 2024 
wahlgrens värld
Wahlgrens värld är en serie som hyllats till skyarna – tittarna älskar den!
Men nu finns det en del frågetecken kring programmet.
Såhär ligger det till.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”Brand logo
Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”

Wahlgrens värld handlar som namnet säger om familjen Wahlgren/Ingrosso. I flera år har tittarna fått följa främst Pernilla Wahlgren och dottern Bianca Ingrosso – men för en tid sedan meddelade Bianca att hon tyvärr var tvungen att hoppa av.

Så i den senaste säsongen har tittarna mest få se Pernilla och hennes kära make. Programmet har gått i hela 14 säsonger och tittarna väntar ivrigt på den 15:onde. Det var sagt att den skulle starta i februari 2024, men inget har hänt! Så hur ligger det egentligen till?

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren. Karin Törnblom / TT

Wahlgrens värld försvinner från Discovery + – tittarnas oro efter beskedet

Serien har sänts på Discovery + och kanal 5, men nyligen kom nyheten att Discovery+ kommer att läggas ner. Anledningen bakom är att streamingtjänstens program slås ihop med HBO Max och tillsammans bildar de en helt ny streamingtjänst som ska heta Max.

Annons

Detta innebär alltså att den trogne tittaren kan bli besviken då man aldrig mer kommer kunna se programmet på Discovery+. Många har även varit oroliga kring programmets framtid.

Men Wahlgrens värld ska enligt uppgifter sändas på den nya streamingtjänsten som har premiär den 21 maj. Sen vilket premiärdatum Wahlgrens världs nya säsong får är än så länge oklart!

Annons