BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bäst i test-profilen Bianca Kronlöf är gravid – nu berättar hon

14 nov, 2022 
AvJonna Lawaetz
Jennifer Iversen
Bianca Kronlöf
Bianca Kronlöf gjorde succé när hon medverkade i SVT:s Bäst i test.
Nu bekräftar komikern att hon väntar sitt andra barn.
Annons
Bianca Kronlöf om graviditeten: ”Haft ganska ont”Brand logo
Bianca Kronlöf om graviditeten: ”Haft ganska ont”

Mångsysslaren Bianca Kronlöf, 37, är ständigt aktuell. När Årets mama-galan gick av stapeln på måndagskvällen var Bianca en given gäst. Under förra årets gala tilldelades hon priset "Årets viktigaste röst", med motiveringen:

"Hennes brev slog ner som en bomb. Ärligt, naket och med stor träffsäkerhet blev Instagrambreven och den efterföljande boken en ögonöppnare för många män och en tydlig röst många kvinnor hade längtat efter. Hon har tagit en självklar plats i den offentliga debatten kring feminism och metoo – och samhällsklimatet våra barn växer upp i."

Bianca Kronlöf om det svåraste med att vara mamma

Bianca fick sitt första barn tillsammans med Peter Oest, 37, för 2,5 år sedan. Hänt träffar Bianca på röda mattan inför kvällens gala, där hon berättar om kvällens förväntningar.

– Det känns skitkul att vara här ikväll. Att bara få slänga av sig sina hemmatrasor, klä upp sig och hänga med andra fabulous-mammor. Jag älskar den här festen, det är det roligaste eventet på hela året, säger hon och fortsätter:

Annons

– Det är fantastiskt att det är en fest som blandar något som är viktigt på riktigt.

Bianca fortsätter berätta om svårigheterna med att vara förälder och vilka känslor en sån här kväll väcker hos henne.

– Det bästa med att vara mamma är också det svåraste, och det är att vara i stunden. Men det som är smärtsamt, om man tänker på en kväll som denna, är att alla inte har förutsättningarna att vara den fantastiska mamma som man vill vara. Med tanke på krig, naturkatastrofer och könsskillnader som är brutala i vissa länder, säger hon och fortsätter:

– Den typen av problem som jag har i mitt föräldraskap är också ett privilegie.

Bianca Kronlöf bekräftar graviditeten: "haft ganska ont"

Under intervjun kan Bianca glatt bekräfta att hon väntar bebis nummer två. Hon kan även berätta att denna graviditet varit tuffare än den föregående. Inte bara för att hon har en 2,5 åring att tänka på, utan även för att det är mycket mer som händer nu jämfört med senast, då det var mitt i coronapandemin. Hon berättar även om de fysiska påfrestningarna med graviditeten.

– Jag har haft mycket foglossning och har ganska ont, vilket påverkar ens psyke, säger hon till Hänt och fortsätter:

– Det är svårt att undvika tunga lyft i och med att jag har en två och ett halvt-åring hemma. Och när mitt barn ber om hjälp så tar det emot att säga nej.

Vidare förklarar komikern att hon ännu inte bestämt ett namn.

– Nej namn är så jävla svårt, vi jobbar fram en liten lista, säger hon.

Bianca Kronlöf.
Bianca Kronlöf på Årtes mamas röda matta.

FOTO: Christine Olsson/TT

Annons