LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bianca Kronlöf har blivit mamma – första orden om lyckan

12 jun, 2020 
Bianca Kronlöf har blivit mamma – första orden om bebislyckan
Skådespelaren Bianca Kronlöf har blivit mamma.
Nu delar hon med sig av sina första ord om förlossningen.
”Jag har fött ett barn! Helt jävla sjukt”, skriver hon på Instagram.
Annons
Bianca Kronlöf har blivit mamma – första orden om lyckanBrand logo
Bianca Kronlöf har blivit mamma – första orden om lyckan

Bianca Kronlöf, 34, delade i januari med sig av den stora nyheten. Hon och pojkvännen Petter Oest, 34 väntade sitt första barn. På en bild som visar en plastmugg med urin samt två positiva graviditetstest avslöjade hon nyheten.

”Jag har spått mig i en kopp kaffe förut, det var inte lika tydligt som att spå sig själv i en kopp kiss!”, skrev hon till bilden.

Första orden om bebislyckan: ”Klarade det”

Nu har famljens senaste tillskott fötts och Bianca delar med sig av den stora nyheten på Instagram. 

”Jag klarade det, både fysiskt och psykiskt! Jag har fött ett barn! Helt jävla sjukt. Det tog fem dygn på SÖS och jag var inte rädd eller orolig en enda gång och det är tack vare all fantastisk personal på Södersjukhuset”, skriver hon i inlägget samtidigt som hon uppmuntrar alla sina följare att medverka i den demonstration som ska hållas för sjukvårdspersonalens rättigheter.

Jag har varit rädd för att göra det här, gått i samtal (gratis) träffat barnmorskor (gratis) legat inne på sjukhuset i fem dygn (gratis) fått smärtstillande, mat, rum, kläder, (gratis, gratis, gratis) och inte en enda gång behövt oroa mig för att ”har jag råd med det här” medans värkarna kom och smärtlindring sattes in. När vi behövde stanna på sjukhuset behövde jag inte kolla av med nåt jävla försäkringsbolag om det ingår i mitt avtal. Jag har varit patient, inte kund. Tryggar än så kan det inte bli.”

Annons

I kommentarsfältet regnar det in gratulationshälsningar och hyllningar till Biancas inlägg om att uppmärksamma den svenska sjukvårdens rättigheter.

Biancas karriär genom åren

År 2012 slog komikern och skådespelaren Bianca igenom med sina videon på Youtube. Två år senare kom humorserien Full patte på SVT, som Bianca både medverkade i och hade skapade tillsammans med sin syster Tiffany Kronlöf, 32. Sedan succéserien har Bianca medverkat i flertal tv-produktioner som TV4:s Parlamentet och SVT:s Bäst i test. Under våren har du även kunnat se henne i rollen som Liv i den nya serien Tunn is.

FOTO: TT/Instagram

Annons