LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bianca Ingrossos vilda festbilder med manliga artisten

15 jan, 2023 
BIANCA INGROSSO
Bianca Ingrosso befinner sig uppe i Härjedalen med ett gäng andra influencers.
Nu visar hon upp de festliga bilderna från afterskin på skidorten!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Svara eller svälj: ”Vad kostade dina…?”Brand logo
Svara eller svälj: ”Vad kostade dina…?”

Bianca Ingrosso, 28, är en av Sveriges absolut främsta influencers och dessutom går hennes sminkmärke CAIA bättre än någonsin. För andra året i rad har de gått med stor vinst och Biancas framgångssaga är ett faktum.

I höstas fick vi se Bianca i en ny roll i sin talkshow. Ett avsnitt som verkligen gick hem hos tittarna var när hennes lillebror Benjamin Ingrosso, 25, gästade showen. Många reagerade på att det var så himla fint samspel mellan syskonen.

Annons

”Bianca detta var det absolut roligaste segmentet inom tv på länge!! Ser fram emot säsong två”, skrev en tittare då på Biancas Tiktok.

Biancas semestrar i svenska fjällen

Den senaste tiden har Bianca tagit lite ledigt från sina vanliga kontorstider och istället har hon befunnit sig i fjällen. Inom loppet av några veckor har Bianca hunnit vara på tre olika skidorter. Den första var i Sälen, där mamma Pernilla Wahlgren, 55, förlovade sig med pojkvännen Christian Bauer, 56.

Någon vecka senare var Bianca återigen på väg norrut till snön, denna gång med vännerna Lucas Armando Feola och Lovisa Worge. Då hade de hyrt en härlig fjällstuga där de njöt av god mat och kvalitetstid framför brasan.

Biancas festbilder med Eric Saade

Men Biancas vinter-äventyr tar inte slut där. Nu är hon nämligen återigen på plats i kallare breddgrader. Denna gång är det Fjällnäs i Härjedalen som gäller. Även på denna resa är de ovan nämnda vännerna med, men denna gång är det många fler än bara trion.

Annons

På denna resa är bland andra Melodifestival-vinnaren Eric Saade på plats med sin flickvän Hanna Schönberg. Detta är inte första influencer-resan som Eric är med på. I somras när ungefär samma gäng var på Ibiza var han nämligen också på plats vid Hannas sida.

Nu visar Bianca upp bilder från de festliga tillställningarna med artisten Eric Saade.

BIANCA INGROSSO
BIANCA INGROSSO
Annons

Hon väljer även att kalla sin vän Lucas för sin "husband".

BIANCA INGROSSO
BIANCA INGROSSO
Annons

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons