bianca ingrosso

Bianca Ingrossos vilda festbilder med manliga artisten

BIANCA INGROSSO

Bianca Ingrosso befinner sig uppe i Härjedalen med ett gäng andra influencers.
Nu visar hon upp de festliga bilderna från afterskin på skidorten!

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Svara eller svälj: ”Vad kostade dina…?”
0:39

Efter reklamen: Svara eller svälj: ”Vad kostade dina…?”

(0:39)

Slå på ljud

Bianca Ingrosso, 28, är en av Sveriges absolut främsta influencers och dessutom går hennes sminkmärke CAIA bättre än någonsin. För andra året i rad har de gått med stor vinst och Biancas framgångssaga är ett faktum.

I höstas fick vi se Bianca i en ny roll i sin talkshow. Ett avsnitt som verkligen gick hem hos tittarna var när hennes lillebror Benjamin Ingrosso, 25, gästade showen. Många reagerade på att det var så himla fint samspel mellan syskonen.

”Bianca detta var det absolut roligaste segmentet inom tv på länge!! Ser fram emot säsong två”, skrev en tittare då på Biancas Tiktok.

Biancas semestrar i svenska fjällen

Den senaste tiden har Bianca tagit lite ledigt från sina vanliga kontorstider och istället har hon befunnit sig i fjällen. Inom loppet av några veckor har Bianca hunnit vara på tre olika skidorter. Den första var i Sälen, där mamma Pernilla Wahlgren, 55, förlovade sig med pojkvännen Christian Bauer, 56.

Någon vecka senare var Bianca återigen på väg norrut till snön, denna gång med vännerna Lucas Armando Feola och Lovisa Worge. Då hade de hyrt en härlig fjällstuga där de njöt av god mat och kvalitetstid framför brasan.

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

Biancas festbilder med Eric Saade

Men Biancas vinter-äventyr tar inte slut där. Nu är hon nämligen återigen på plats i kallare breddgrader. Denna gång är det Fjällnäs i Härjedalen som gäller. Även på denna resa är de ovan nämnda vännerna med, men denna gång är det många fler än bara trion.

På denna resa är bland andra Melodifestival-vinnaren Eric Saade på plats med sin flickvän Hanna Schönberg. Detta är inte första influencer-resan som Eric är med på. I somras när ungefär samma gäng var på Ibiza var han nämligen också på plats vid Hannas sida.

Nu visar Bianca upp bilder från de festliga tillställningarna med artisten Eric Saade.

BIANCA INGROSSO
FOTO: INSTAGRAM
BIANCA INGROSSO
FOTO: INSTAGRAM

Hon väljer även att kalla sin vän Lucas för sin "husband".

BIANCA INGROSSO
FOTO: INSTAGRAM
BIANCA INGROSSO
FOTO: INSTAGRAM

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN