LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför misstänker Bianca Ingrossos vänner att hon är med i Masked singer

14 apr, 2023 
Bianca Ingrosso
Startskottet för Masked singer 2023 har gått och spekulationerna kring vilka kändisar som är med är många.
Kan det vara Bianca Ingrosso som gömmer sig under en av maskerna? Det är i alla fall hennes kompisar säkra på!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Oliver Ingrosso ska bli pappa – bekräftar flickvännenBrand logo
Oliver Ingrosso ska bli pappa – bekräftar flickvännen

Sveriges mest hemlighetsfulla program – eller Masked singer som det egentligen heter, är programmet där svenska kändisar tävlar i sång utklädda till masker.

Ingen vet vem det är som gömmer sig under dräkten förrän en deltagare åker ut och därmed måste avslöja sin identitet. Hittills har vi fått se profilen Joakim Lundell, 37, och landslagsspelaren Janne Andersson, 60, åka ut.

I podcasten Inga beiga morsor, som drivs av Ingrosso- Wahlgren familjens nära vän Melina Criborn, spekuleras det kring deltagarna. Hon känner sig säker på vem det är som gömmer sig under en av maskerna.

Bianca Ingrossos nära vän misstänker att hon är med i Masked singer

Det är deltagaren Popcornet som får Melina att reagera, hon tror nämligen att det är Bianca Ingrosso.

– Vet du vem popcornet är? Bianca. Bianca älskar ju popcorn, det är hennes enda snacks i livet. Hon trycker ju popcorn som att det inte finns någon morgondag, säger Melina och fortsätter:

Annons

– Jag tror att det är hon.

Som argument nämner hon bland annat Popcornets längd, som verkar passa in på Bianca då hon är ungefär lika lång som Melina själv.

Melina Criborn om Masked singer: ”Jag vet att det är Bianca”

Dessutom menar hon att Bianca är bra på att förvränga rösten, och kan med enkelhet prata olika dialekter. Därför spelar det ingen roll om Popcornet i första hand inte låter som henne.

Något annat som får Melina att reagera är att det i programmet, via ledtrådarna, kommit fram till att Popcornet troligtvis varit med i både Melodifestivalen, och Eurovision Song Contest. En ledtråd som enligt henne passar bra in på Bianca.

– Det är Bianca. De säger att hon varit med i Melodifestivalen och Eurovision. Men det kan ju lika gärna vara att hon suttit i publiken och Bianca var ju med när Benjamin var med i Eurovision. Det är Bianca!, utbrister hon och fortsätter:

– Jag vet att det är Bianca nu.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons