LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Vem är Popcornet i Masked singer Sverige 2023? Här är alla ledtrådar

07 apr, 2023 
Sveriges mest hemlighetsfulla program är tillbaka, nämligen Masked singer Sverige 2023.
Här är alla ledtrådar om vem Popcornet kan vara!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här avslöjas kungligheten i Masked SingerBrand logo
Här avslöjas kungligheten i Masked Singer

TV4:s Masked singer Sverige är underhållningsprogrammet där svenska kändisar tävlar i sång - utklädda till olika figurer.

Tittarna får alltså inte veta vem det är under masken, utan det är upp till panelen att försöka lista ut endast utifrån kändisarnas sångröster. Inte förrän deltagarna åker ut ur tävlingen får de ta av sig sin mask.

Panelen som ska bedöma den tredje säsongen av Masked singer består av Pernilla Wahlgren, 55, Nour El Refai, 35, Felix Herngren, 56, och Måns Zelmerlöw, 36.

Vem är Popcornet i Masked singer Sverige 2023? Alla ledtrådar

En av deltagarna som är med och tävlar gömmer sig under Popcornet-masken. Här är alla ledtrådar vi fått om Popcornet.

Avsnitt 2

Popcornets egna beskrivning:

– Det är jag som är popcornet. Jag är både peppig och poppig, det jag älskar mest med popcorn är ögonblicket det exploderar till små lätta moln. Det är som en liten show i sig och sånt poppar igång mig. Jag vill verkligen visa världen vem jag är och vad jag står för och det funkar lika bra analogt, som digitalt.

Annons

– Jag finns i båda världarna. Visste ni att när man planterar ett poppat popcorn i jorden så kommer det upp en ny planta och på den växer det nya popcorn som man kan äta en gång till. Ibland kan det bli lite överfullt i kastrullen eftersom jag alltid satsar minst på tusen.

– Men med lite fix och trix brukar det lösa sig. Jag gillar egentligen ordning och reda men när man kommer hem till mig så är det väldigt stökigt. Popcorn passar till alla tillfällen i livet, men jag föredrar den största tillställning av de alla, film. Nu sätter vi igång, luta dig tillbaka och njut för nu poppar vi igång det här kalaset.

Panelens gissningar:

Nour El-Refai: Petra Mede.

Felix Herngren: Jag skrev också Alexandra Rapaport.

Måns Zelmerlöw: Alice Bah Kuhnke.

Pernilla Wahlgren: Alexandra Rapaport.

Låt:

FergieA Little Party Never Killed Nobody

Möjliga ledtrådar:

Boa, rosa nyckel, lås, stökigt hemma, melodifestivalen.

Annons

En sista ledtråd:

Fru kanin, sjöbjörnen och isvargen från säsong ett och två i Masked singer, alla håller i ballonger. Under maskerna är det tidigare Mona Sahlin, Anders Bagge och Viktoria Silverstedt som har gömt sig.

– Vi tillhör alla samma familj, även om jag är lite mer av en vinnare, säger Popcornet.

Avsnitt 4

Popcornets egna beskrivning:

– Det jag jobbar med är också mitt intresse, det går knappt att skilja på vardag och fritid. På grund av min bakgrund fick jag flytta på mig, vi gick öster om sol och väster om måne och tillslut landade jag i söder.

– När jag var liten ville jag jobba med starka färger, med åren har de bleknat lite, precis som jag vill ha det. Musik fanns väl lite spritt i mitt liv tidigare. En härlig varg i fårakläder känner sig skyldig på den fronten.

– Men i ju för sig har jag ju typ spelat i ett norskt punkband. Med typer som E-type och Martin Dahlin, och det har nog inte så många gjort. Det gäller bara att inte bli för övertygad, det kan jag bli. Ibland blir det plattfall på svanskotan.

Annons

Panelens gissningar:

Nour El-Refai: Petra Mede

Felix Herngren: Keyyo

Måns Zelmerlöw: Ann Wilson

Pernilla Wahlgren: Elsa Billgren

Låt:

BjörkIt’s oh so quiet

Möjliga ledtrådar:

Cirkus, blommor, gitarr, resväskor, isvargen/Victoria Silverstedt, E-type, Martin Dahlin, Joe Labero, älg, björn,

En sista ledtråd:

Tre påståenden om Popcornet där två stämmer och ett är falskt.

Påstående nummer ett: Jag har vunnit i black jack över Thomas Brolin.

Påstående nummer två: Lena Ph har sjungit det gör ont i mitt vardagsrum.

Påstående nummer tre: Jag har festat med Carola Häggkvist.

Avsnitt 6

Popcornets egna beskrivning:

– När jag är bortrest så längtar jag alltid hem och när jag äntligen kommer hem så längtar jag alltid bort. Det är lite fifty fifty. Vart jag än svänger runt hemma så omges jag av mästerverk. Visst har rollen krävt att jag även dömmer andras verk.

– Det känns som jag hört och sagt allt förut, och då vill jag bara dra ner rullgardinen. Jag gillar mysterium men de får inte vara för moderna, som varför det här tåget inte kan ta mig hem, där kan det både vara lat och loj. Sommaren är det bästa jag vet, att ligga i gräset och titta på cirrostratus moln och så kan man vinka till någon på andra sidan, som man vill ska älska en tillbaka.

Annons

– Det här popcornet är uppladdat och redo för att tävla. Jag gör det på rutin, till min motståndare säger jag lycka till för nu kommer jag spicea till det ordentligt.

Panelens gissningar:

Nour El-Refai: Petra Mede

Felix Herngren: Keyyo

Måns Zelmerlöw: Ann Wilson

Pernilla Wahlgren: Elsa Billgren

Josephine Bornebusch: Claudia Galli Concha

Låt:

Marilyn MonroeI wanna be loved by you

Spice girlsWannabe

Möjliga ledtrådar:

Reser mycket, älggryta, falukorv, Håkan Hellström, Mona lisa, tåg, mysterium, Jan Björklund, barnslig, högtidlig, bildskön.

En sista ledtråd:

Popcornet spelar på ett piano.

– Var och hur jag underhåller kan variera. I mitt yrke bidrar jag med tips till politiker men kan också underhålla både solo och tillsammans med en ansambel.

Fler gissningar:

Pia Johansson

FOTO: Magnus Ragnvid/TV4

Annons