Bianca Ingrossos hälsning till följarna efter starka meddelandena

Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso har förstått att många av hennes följare mår dåligt.
I ett öppet meddelande vädjar hon nu att de ska söka hjälp.
”Det sårar mig djupt”, skriver hon.

Att det är många som följer och ser upp till Bianca Ingrosso är ingenting nytt. Under åren har hon lyckats bygga upp en trogen följarskala som stöttar henne i allt hon gör och går igenom, och har även lyckats bygga upp en nära och stark relation till många av dem.

Hennes öppenhet om med- och motgångar har även fått hennes följare att berätta om vad de går igenom. I ett öppet meddelande vädjar influencern nu till alla sina följare som har det tufft.

Bianca Ingrossos vädjan till fansen

Under torsdagskvällen delade Bianca Ingrosso ett inlägg riktat till sina följare.

”Jag vill bara säga att jag läser alla era dms varje dag och jag ser allt ni går igenom... Det sårar mig djupt att se att så många av er, speciellt så många unga av er må så otroligt dåligt och jag önskar jag kunde finnas där för er alla, få krama om varenda en av er. Psykisk ohälsa är på riktigt och det är tyvärr folks vardag. Men ni ska veta att ni är inte ensamma”, skriver hon.

Influencern har själv handskats en hel del med psykisk ohälsa och stress de senaste åren, och har många gånger varit öppen med att hon gått i terapi. Nu vädjar hon följarna att göra detsamma.

”Snälla våga öppna upp er om hur ni mår för era nära och kära, våga ta hjälp av professionella (tro mig det hjälper så mycket) och försök att andas och ta en dag i taget. Livet vill dig väl och du förtjänar att få leva livet fullt ut med allt det goda det har att ge. Och till alla föräldrar, syskon, kompisar, kollegor och familjemedlemmar där ute, fråga hur era nära & kära mår och påminn dem att ni alltid finns där och att man aldrig är jobbig för att man ber om lite tröst, stöd och en hjälpande hand. Ni är BÄST och jag ser er alla.”

Följarna hyllar Bianca Ingrosso

I kommentarsfältet är det många som tackar Bianca Ingrosso och hyllar henne för hennes stora hjärta och mod att prata öppet om så vikta saker.

”Och jag vill bara tacka för allt stöd och att du svara mig på dm otroligt ofta”, skriver en följare.

”Du är FANTASTISK. Tack för all glädje, humor och KÄRLEK som du sprider!!”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Starka kritiken efter Bianca Ingrossos nya beslut för hundarna

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren i tårar efter Bianca Ingrossos hemliga brev