Bianca Ingrossos ursäkt till Pernilla efter dyra misstaget: ”Sjukaste jag gjort”

Bianca Ingrosso har inte ont om pengar och visar gärna upp den lyxiga livsstilen i sociala medier.
Nu erkänner hon också ett stort misstag, som orsakade mamma Pernilla en stor ekonomisk förlust.
– Mamma I owe you!, säger hon i senaste avsnittet av vloggen på Youtube.
Benjamin Ingrossos första ord om Pernillas husbygge
0:27

Efter reklamen: Benjamin Ingrossos första ord om Pernillas husbygge

(0:27)

Slå på ljud

Influencern och entreprenören Bianca Ingrosso, 24, har stora framgångar i karriären just nu. För drygt två år sedan blev hon ekonomiskt oberoende, efter att ha sålt en majoritetsandel av sminkvarumärket Caia Costmetics till ett riskkapitalbolaget.

Tidigare i år lanserade hon sitt andra bolag Ani jewels tillsammans med vännen Lovisa Worge, 25, och framgångarna med Caia fortsätter. I vintras var företaget värderat till 1,2 miljarder kronor, enligt Breakit.

I senaste vloggen avslöjar hon nu ett rejält ekonomiskt bakslag... som hon vållat mamma Pernilla Wahlgren, 54. Vad?

Bianca Ingrossos flytt stoppas – tunga beskedet efter uppbrottet

Bianca skäms inte för att skylta med sitt överflöd. För en tid sedan avslöjade hon att hennes nyinköpta lägenhet, som dessutom renoveras för en svindlande summa, kostade ”ganska mycket mer” än 40 miljoner kronor.

Men den dyra renoveringen går inte riktigt som planerat för influencern. I söndags avslöjade hon, i hennes senaste vlogg på Youtube, att flytten skjuts upp rejält.

– Så, som det ser ut nu kommer jag inte flytta in i min lägenhet på minst ett år till. Det har varit väldigt mycket krångel med min inflytt, så vi har skjutit upp allt och börjat på en ny kula. Det är tråkigt, men så är det med det, berättar Bianca i videon.

Men påverkar det Pernilla på något sätt?

Alida Morberg om dottern Oonas glädje över att bli storasyster

Se klippet här!

Bianca Ingrossos ursäkt till Pernilla efter dyra misstaget: ”Sjukaste jag gjort”

Nej, Biancas dyra misstag som orsakade Pernillas ekonomiska förlust har inte skett i närtid. Vi backar lite...

I senaste vloggen visar Bianca upp ett nytt lyxköp för följarna; en Gucciväska av modellen Jackie 1961, uppkallad efter modeikonen Jacqueline ”Jackie O” Kennedy Onassis. Prislappen ligger på omkring 27 000 kronor.

Hon berättar att hon har en väska av den modellen sedan innan som hon fått mycket komplimanger för och att hon därför beslutade sig för att köpa en till.

– Är inte det här den snyggaste väskan ni har sett i hela era liv?, säger Bianca och visar stolt upp väskan.

– För mig är det just nu Gucci, Prada och Bottega som äger. Det här låter jättesjukt att säga och jag vet att det här är en äcklig liten monolog som jag har nu, men... jag är så trött på Chanel.

Bianca visar upp det nya lyxköpet i hennes senaste vlogg.

Bianca visar upp det nya lyxköpet i hennes senaste vlogg.

FOTO: Youtube

Efter att hon visat upp väskorna, den nyinköpta och den tidigare trotjänaren, berättar hon om en händelse i tonåren när hon gjorde sig av med Pernillas dyra märkesväskor... för en minst sagt blygsam summa.

– Mamma hade massa sådana här när jag var tonåring. I andra guccimönster och svart och beiget. Som jag nästan tror att jag kommer köpa. Jag sålde ju dem på en loppis för typ 100 kronor, erkänner Bianca.

Hon fortsätter:

– Det är det sjukaste jag har gjort. Jag sålde alla Bottega saddle bags, alla gamla Miu Miu bags som är populära nu, jag sålde massa stora Gucci-säckväskor och massa sådana här [Bianca håller upp nyinhandlade väskan reds anm.]. Mamma I owe you!

Hon avslutar med att berätta om hur hon återgäldat sin mor efter att hon insett det stora misstaget i vuxen ålder.

– Men nu har hon fått Louis Vuitton-väskor, Chanelväskor av mig. Jag försöker sakta men säkert beg for her forgiveness. Genom att köpa presenter till henne!

FOTO: discovery+, Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN