Bianca Ingrosso om intima stunden med Lucas Armando Feola

Bianca Ingrosso & Lucas Armando Feola

I Bianca Ingrossos senaste vlogg hånglar hon med vännen Lucas Armando Feola.
Nu undrar följarna vad som hänt med pojkvännen Phillipe Cohen.
”Fattar ingenting”, skriver en följare.

Bianca Ingrosso befinner sig just nu i Marbella tillsammans med Lovisa Worge och Lucas Armando Feola. Vännerna verkar minst sagt njuta av varandra sällskap och lyxar till det med både drinkar, poolhäng och mysiga middagar. I Biancas senaste vlogg får man följa med på en dags äventyr.

– Vi har solat hela dagen och bara legat vid poolen här vid mamma, och nu så ska vi ta oss ut på stan. Det ska fotas och vi ska hitta restaurang. Det är ju väldigt dött här som sagt och det är ju liksom tisdag så det är ju inte världens drag. Men vi tänkte åka till ett nytt område där det tydligen ska vara en bra italienare, så det är vi taggade på, berättar hon.

Det första stoppet är en väl genomtänkt fotoplats, och när de fotar Lucas är Bianca inte blyg med att slänga komplimanger om honom till kameran. Lucas är nämligen Alice Stenlöfs assistent, och Bianca har tidigare hintat om att hon inte skulle vara feg med att sno honom om Alice skulle vilja skaffa en ny.

– Jävla coola killen alltså. Lucas, du är ett jävla geni. Alltså verkligen prins. Creative director alltså, säger hon innan hon fortsätter:

– Gud, det är en ära att få stå här. Det är faktiskt det. Gud jag blir kär. Hallå killar, kolla hans käkben.

Att de är nära vänner är däremot ingen nyhet, men under vloggen händer det något annat som får följarna att reagera.

Biancas hångel med Lucas

Det är när de sitter på den italienska restaurangen och pratar som Bianca plötsligt tar tag i Lucas och skämtsamt frågar ”ska vi hångla?”. Och frågan gör Lovisa påmind om en video hon har på vännerna när de faktiskt gör det.

– Om vi klipper in den, det är den äckligaste videon jag har sett i hela mitt liv. Grejen är att jag och Lucas har en grej att typ hångla när vi är fulla och det är jättesjukt. Och jag blir så äcklad. Alltså vi vaknade upp ensamma hos mig dagen efter det här kelandet hände. Du vet när vi låg och ålade oss, Lucas? Vi låg bredvid varandra i sängen och bara kollade på varandra, säger Bianca om videon och skrattar.

Och Lucas blir lika obekväm som Bianca när han tänker på videon.

– Nej den är så äcklig, den är så äcklig, den är så äcklig, säger han.

Men sekunden efter bestämmer de sig ändå för att klippa in videon, och tittarna möts av en film på när Bianca och Lucas ligger på varandra och kramas och pussas.

Följarnas starka reaktioner

Hångelvideon på vännerna får följarna att reagera, och många undrar om Phillipe Cohen fortfarande finns med i bilden.

”Är Phillipe och du fortfarande ihop? Fattar ingenting”, skriver bland annat en följare.

Samtidigt finns det de som försvarar Bianca och tycker att mångas reaktioner och frågor är orimliga.

”Förlåt, men gud vad folk är dumma. Låt de pussa varandra om de vill, det råkar ju vara så att de är bästa vänner och har en sån relation med varandra. Gud”, skriver en om situationen.

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso ska flytta – oväntade beskedet efter miljonrenoveringen

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren i tårar efter Bianca Ingrossos hemliga brev

FOTO: TT, Youtube