Bianca Ingrossos ultimatum på Phillipe Cohen - efter tuffa aborten

Bianca Ingrosso & Phillipe Cohen

Tillsammans med pojkvännen Phillipe Cohen fattade Bianca Ingrosso det tuffa beslutet att genomgå en abort.
Nu berättar hon om det tydliga ultimatumet hon ställt till Phillipe för att deras förhållande ska kunna fortsätta.
Slå på ljud

I förra avsnittet av Wahlgrens värld berättar Bianca Ingrosso för Pernilla Wahlgren att hon är gravid, och tillsammans med sin mamma pratar hon om sina tankar och känslor kring situationen. Men då hon och Phillipe Cohen känner att de inte är i ett stadie där de tillsammans är redo att skaffa barn tar de tillslut det tuffa beslutet att göra en abort, och i det senaste avsnittet av programmet berättar hon om hur det var allt annat än enkelt.

Bianca hade nämligen en tid inbokad, men efter att barnmorskan sagt att det inte fanns någon återvändo efter att hon tagit tabletten fick hon panik och valde att avbryta aborten.

– Det var inte lätt. Jag gick till barnmorskan och skulle ta en tablett men kunde inte, så jag gick därifrån. Det var verkligen inget självklart val utan jag velade tusen gånger om dagen i flera gånger dagar, säger hon.

Pernilla som följde med Bianca till barnmorskan och väntade i bilen utanför berättar också om händelsen.

Jenny Strömstedt stöttas – starka ord om sorgen efter pappans död

– Jag förstår att det blev på riktigt när hon gjorde ultraljudet, och jag tror att det är bra att hon väntar och tar en dag till för att tänka på det. Såklart att det är jättejobbigt för hon vill ju bli mamma, säger hon.

Biancas insikt om relationen med Phillipe efter aborten

Hela den här händelsen har fått Bianca att reflektera över hennes förhållande med Phillipe, och i programmet berättar hon om sina tankar.

– Vi borde ha kommit så mycket längre i vårt förhållande. Om den här graviditeten inte kan vara ett wake up call för att vi ska få det bättre, vafan är då ett wake up call? Och om inte det här kan göra att vi kan komma närmre varandra, hur ska vi då kunna göra det utan barn?, frågar hon sig.

Hon berättar att det senaste halvåret har varit tufft och att de har haft mycket tjafs och dålig kommunikation.

– Uppenbarligen är vi två egoister som lever i ett förhållande vilket gör att vi inte hittar något vi. Vi behöver ju kanske då något större som gör att hans och mina egoistiska åsikter blir lite sekundärt. Vi kanske behöver den käftsmällen, säger hon.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Biancas krav på Philippe efter aborten

Men om det är något Bianca har insett efter att ha gått igenom det här är det hur viktigt barn faktiskt är för henne, och med den insikten har hon också ställt ett tydligt ultimatum till Phillipe.

– Inom ett år vill jag iallafall vara gravid. Jag skiter i om jag blir gravid med Phillipe och vi gör slut. Då får det bli så. Jag tänker aldrig göra abort igen, säger hon innan hon fortsätter:

– Så jag har ju ställt ett ultimatum till honom att jag ska vara gravid om ett år om det är han och jag. Jag ska vara en ung mamma.

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso stöttas efter orden om graviditeten med Phillipe Cohen

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren i tårar efter Bianca Ingrossos hemliga brev

SENASTE NYTT!