LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bianca Ingrossos bonussyster Lina Björling träder fram – syns i reklam

17 aug, 2023 
Moa Risberg
Bianca Ingrosso.
Nu träder en ny medlem i kändisfamiljen fram.
Bianca Ingrossos bonussyster Lina Björling har nu följt Biancas fotspår och syns nu som modell i reklam!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrossos stora möte med Hollywood: ”Jag var hög på livet”Brand logo
Bianca Ingrossos stora möte med Hollywood: ”Jag var hög på livet”

Sedan 2015 är Emilio Ingrosso, 58, gift med frun Åsa Ingrosso, tillsammans driver paret flera restauranger både på olika ställen i Sverige men även i Spanien på ön Mallorca, där de bland annat bjuder på mat från det Italienska köket.

Tillsammans har de entreprenörerna och resturangägarna Emilio och Åsa en bonusfamilj bestående av Emilios barn Oliver Ingrosso, 33, Bianca Ingrosso, 28, Benjamin Ingrosso, 25. Samt Åsas två barn Anton Björling och Lina Björling.

Följer sin framgångsrika bonussysters fotspår

Utöver sin framgångsrika influencerkarriär med sitt konto på Instagram med 1,3 miljoner följare har Bianca även flera företag.

Bara för att nämna några så har hon grundat bland annat, ett sminkföretag, ett smyckes företag som hon har tillsammans med vännen Lovisa Worge och ett nyligen lanserat klädföretag som hon har tillsammans med managern och vännen Vanessa Lindbladh.

Annons

Inte nog med sina företag, sina program i tv och sina framgångsrika sociala medier så syns även super entreprenören Bianca lite titt som tät när hon agerar ansiktet utåt i olika reklamer landet över. Nyligen syntes hon i en reklam för ett ett stort underklädesmärke.

Lina Björling träder fram i underklädes–reklam

Åsa Ingrossos dotter Lina Björling och bonussystern Bianca har tidigare delat med sig av bilder på sociala medier där de visat upp sin fina relation.

Nu väljer Lina att ta ett steg in i samma bransch som systern Bianca. Lina har nämligen gått i samma fotspår som Bianca och syns nu i flera kampanjer och reklamer som modell för ett underklädesföretag.

Däremot är det inte samma företag som systrarna har valt att göra modelljobb för, men inom kort kanske det blir en förändring och vi ser dem tillsammans på en bild i ett gemensamt skyltfönster.

Se några av bilderna här:

FOTO: TT & Instagram

Annons