LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Bianca Ingrossos nya insikt – ångrar sig efter avhoppet från skolan

09 aug, 2023 
Moa Risberg
BIANCA INGROSSO
Bianca Ingrosso är entreprenören som drar in enorma summor.
Men trots sina framgångsrika företag och miljonregn har hon nu kommit till en ny insikt.
Nu ångrar hon sig efter avhoppet från skolan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrosso om nomineringen: ”Det vore sinnessjukt”Brand logo
Bianca Ingrosso om nomineringen: ”Det vore sinnessjukt”

Under semestern har Bianca passat på att besöka sin pappa Emilio Ingrosso och hans hustru Åsa Ingrosso i Palma, där de tillsammans njutit av god mat och soligt väder.

När Bianca var i Spanien passade hon även på att ta en sväng till Ibiza, där hon möte upp flera vänner bland annat influencern Alice Stenlöf. Tillsammans med vännerna har Bianca åkt lyxbåt och bott på flera lyxiga hotell.

Under semestern har Bianca även synts tillsammans med den före detta hockeyspelaren Patrick Cehlin, 32, vilket fått följarna att börja spekulera.

Biancas stora framgång som entreprenör

Till vardags driver hon flera framgångsrika företag, så som skönhetsföretaget Caia cosmetics, smyckes-företaget Ani jewels som hon har tillsammans med vännen Lovisa Worge och det ny startade klädmärket Àvora som hon har tillsammans med managern och vännen Vanessa Lindblad.

Annons

Utöver sina företag håller Bianca även i sin egna talkshow Bianca där hon bjuder in flera spännande gäster. Som att det inte vore nog, så har hon även fullt upp med att tänka på sina sociala medier och sin youtube-kanal, där hon flitigt uppdaterar sina följare med det senaste från hennes vardag.

Bianca är ett bevis på att man inte behöver klara av skolan för att lyckas här i livet. Då hon trots sitt avhopp i gymnasiet driver flera framgångsrika företag, som dragit in enorma summor pengar.

Bianca Ingrossos insikt efter semestern

Nu under semestern verkar det däremot som att Bianca har fått en ny insikt och ändrat åsikt när det gäller skola och utbildning.

Trots Biancas val av att hoppa av gymnasiet så har det som sagt gått bra för henne ändå, men under semestern i Spanien kom hon till en ny insikt, hon har ångrat sig och vill plugga mer.

Det var i en Instagram-story som hon berättade om det nya beslutet och planerna på att återvända till skolbänken. I storyn skriver hon och berättar om sina framtida planer:

”Ångrar att jag inte gick i skolan längre. Få mer kunskap inom olika ämnen. Generellt mer påläst bara. Otroligt sexigt med kunskap. Stay in school kids!!”

I inlägget skriver hon även att hennes nyårslöfte ska bli att ta mer kurser och utbilda sig.

FOTO:

Bianca.
Bianca Ingrossos story på Instagram.
Annons