bianca ingrosso

Bianca Ingrossos svar – efter ryktet om skönhetsingreppet

BIANCA INGROSSO

Bianca Ingrosso får ofta frågor om skönhetsingrepp hit och dit. Nu förklarar hon hur det egentligen ligger till.
”Jag är född så här”, skriver hon.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Svara eller svälj: ”Vad kostade dina…?”
0:39

Efter reklamen: Svara eller svälj: ”Vad kostade dina…?”

(0:39)

Slå på ljud

Bianca Ingrosso, 28, delar gärna med sig av allt möjligt i hennes liv, både på det privata planet men även jobbmässigt. De senaste åren har karriären gått som på räls och hennes sminkmärke CAIA håller på att etableras även internationellt.

Bianca är inte den som håller sina skönhetsingrepp hemligt. Ett ingrepp som hon gjort under årens lopp är att lägga fillers under ögonen – för att få bort mörka ringar och jämna ut ihåligheter. Men förra året fick hon stopp av sin läkare.

– Han sa ”nej, du får absolut inte lägga fillers under dina ögon”. Det är ett; för att jag har jättehög tendens att svullna upp och lägga på mig vätska i mitt ansikte och då blir det bara jättepuffigt. Och två: Han sa ”du har inte så mycket kinder som kan backa upp dina fillers så de kommer att rinna ner.” Det är tråkigt, berättade Bianca på Youtube.

Bianca Ingrosso om bröstförstoringen

Efter det beskedet slutade Bianca med fillers under ögonen. Men det är inte det enda skönhetsingreppet som hon gjort. I över ett år fick hon nämligen massa frågor om hon hade opererat brösten. Uppmärksamma följare hade nämligen lagt märke till en förstoring, men Bianca undvek frågan gång på gång.

Fram tills i höstas när hon valde att bryta tystnaden.

”Varför kan du inte vara ärlig om din bröstoperation?” löd en fråga från en följare och i en video på Youtube förklarade Bianca hur det låg till:

– Ja, jag har gjort mina bröst, sa hon och fortsatte:

– Det är ingenting med att jag velat vara oärlig mot er. Jag har bara inte känt att min ärlighet kan landa tryggt i er famn, vilket kan åka tillbaka på mig och landa fel. Så för min egen hälsa så har jag inte pratat om det, för folk är så jävla galna där ute, ni vet hur det är.

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

Bianca dementerar ryktet om skönhetsingreppen

Nu verkar det som att följarna har en annan misstanke om ett skönhetsingrepp och den här gången handlar det om Biancas ögonbryn.

”En annan sak som jag har märkt att folk tror att jag gjort. Botox för att få mina ögonbryn att gå upp så här. Jag är född så här.”, skriver Bianca.

Många verkar även tro att Bianca gjort fillers och opererat näsan, något som inte heller stämmer.

”Och nej, jag har inga fillers i mina kinder eller gjort min näsa.”

BIANCA INGROSSO
FOTO: INSTAGRAM

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN