Nya bilderna avslöjar Biancas verkliga relation till Christians barn

Pernilla Wahlgren, Christian Bauer och Bianca Ingrosso

Pernilla Wahlgrens pojkvän Christian Bauer har två barn sedan innan.
Men hur är egentligen relationen mellan Bianca Ingrosso och döttrarna?
De nya bilderna visar!
Carina Bergfeldt om Pernilla Wahlgren och Christian Bauer: ”Gulliga”
0:35

Efter reklamen: Carina Bergfeldt om Pernilla Wahlgren och Christian Bauer: ”Gulliga”

(0:35)

Slå på ljud

Den välkända realityprofilen Pernilla Wahlgren, 54, och hennes kärlek Christian Bauer, 56, har kilat stadigt i över ett år nu. Paret ser minst sagt ut att ge varandra fjärilar i magen fortfarande.

Under sommaren har de synts tillbringa en hel del tid i den nya villan i Marbella, Spanien, som Pernilla valt att kalla Casa Piña. På Instagram har hon flitigt delat med sig av vad som ser ut som en underbar vardag med flådiga middagsdukningar, vänner och lata dagar i solen. Precis som en semester ska vara!

I ett avsnitt av podcasten Wahlgren & Wistam, som Pernilla har tillsammans med Sofia Wistam, 56, berättade hon om semestern med Christian:

– Det är så mysigt att vara här med Christian. Vi har bara varit tillsammans i ett år men jag är totalt nyförälskad. Det är så himla härligt att det känns så otroligt bra. Sen blir ju det här också en speciell plats för oss eftersom det var när jag tog ner honom hit som det verkligen landade.

Felix Sandmans avslöjande – därför blir det ingen mer musik med Benjamin Ingrosso

Se klippet här!

Pernillas egna ord om att vara bonus-mormor

Christian har två döttrar från två tidigare relationer – Caroline Marie Elisabeth Bauer, 31, och Smilla Bauer Stigamo, 18.

Pernilla har som känt även hon barn sedan innan – Oliver Wahlgren Ingrosso, 32, Bianca Ingrosso, 27, Benjamin Ingrosso, 24, och Theodor Wahlgren, 15.

Familjerna ser ut att komma bra överens och de syns tillbringa mycket tid tillsammans. Pernilla verkar kommit så pass nära familjen att hon kallar Christians barnbarn för hennes bonusbarnbarn och hon verkar minst sagt trivas i rollen som bonusmormor.

”Tur att man har små söta bonusbarnbarn när man hittar gulliga små outfits på Västkusen...!”, skriver hon under en video på Instagram.

Så är Biancas relation till Christians dotter Smilla – bilderna avslöjar

I somras delade Pernilla med sig av en bild från ett ferstligt firande med Christians familj, nämligen kalaset för hans äldsta dotters barn. Då uttrycker dottern Caroline sin glädje över att Pernilla fått en given plats i familjen.

Vi är glada att du är en del av familjen, fina Nilla”, skriver hon på en bild på Instagram.

Men hur är egentligen relationen mellan Pernillas dotter Bianca och Christians döttrar? Jo, den verkar även den vara jättefin! Under tisdagskvällen den 23 augusti sågs Bianca nämligen vara ute och fira den yngsta dottern Smillas 18-årsdag på en restaurang i Stockholm.

Firar Smillas 18-årsdag!”, skriver Bianca i en video där familjen hörs sjunga ja må du leva för födelsedagsbarnet som nu fyller myndig!

Stort grattis till Smilla önskar vi på Hänt!

Födelsedagsbarnet får bära hatt. Det är sedan gammalt!

Födelsedagsbarnet får bära hatt. Det är sedan gammalt!

FOTO: Instagram
Bianca Ingrossos Instagram story visar den pampiga entrén in till restaurangen.

Bianca Ingrossos Instagram story visar den pampiga entrén in till restaurangen.

FOTO: Instagram

FOTO: Karin Törnblom/TT/Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN