Idol 2023 marknadsföring banner

Bianca Ingrossos pik till Åsa Ingrossos barn – berättar om dilemmat

25 feb, 2021 
AvLovisa Ström
Bianca Ingrosso & Åsa Ingrosso

Bianca Ingrosso ska köpa en lägenhet i Palma.
I Wahlgrens värld berättar hon nu om det lyxiga köpet och lägger samtidigt en tydlig pik till Åsa Ingrosso och hennes barn.
– Jag är så trött, säger hon.

Annons
Tre härliga citat från Bianca Ingrosso
Tre härliga citat från Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso är en av Sveriges största entreprenörer som alltid är lika aktuell. Sedan två år tillbaka bor hon i sin drömlägenhet på Östermalm och på sociala medier får man ofta ta del av den lyxiga bostaden genom både videos och bilder. Men snart kommer den fräscha lägenheten inte vara den enda lyxbostaden som influencern äger. I senaste avsnittet av Wahlgrens värld avslöjar hon nämligen att hon är på god väg att slå till på en lägenhet även i Spanien.

– Jag kollar på lägenheter i Palma, berättar Bianca för Pernilla Wahlgren innan hon fortsätter:

– Jag är så trött på att bo på hotell nu bara för att pappa har gjort ett pianorum istället för gästrum. Så ja, det känns som en bra investering.

Dilemmat med Åsa Ingrossos barn

Recept.se Nyhetsbrev

Biancas pappa Emilio Ingrosso bor nämligen i Spanien tillsammans sin fru Åsa Ingrosso. Men då Åsa också har barn är det inte alla som får plats i deras lägenhet när de är där och hälsar på. Detta stör Bianca väldigt mycket och i realityprogrammet berättar hon om sina känslor.

Annons

– Eftersom att min pappa och hans fru Åsa har valt att alla deras extrarum alltid ska gå till Åsas barn, eller ett fucking pianorum, så vi får ju aldrig plats där. Och jag tycker inte om att bo på hotell i Palma för det för mycket som ett andra hem. Så jag vill inte bo på hotell, förklarar Bianca.

Hon fortsätter:

– Jag vill köpa det nu. Alltså nu nu nu!

Pernillas chock efter bilderna på lägenheten

När Pernilla och Bianca sedan sitter och pratar frågar Pernilla om Bianca bara tänker att hon ska köpa en lägenhet där eller om hon faktiskt har tagit tag i det på riktigt, och när Bianca avslöjar att hon till och med varit i kontakt med mäklaren får Pernilla sig en chock.

– You gonna die when you see it, säger Bianca medan hon räcker över mobilen för att visa sin mamma bilder på den fina lägenheten.

Och mycket riktigt.

– Bianca! Nej men snälla rara. Inomhuspool?! Men vad är det för utsikt? Det är som värsta värsta lyxhotellet ju!, utbrister hon.

Annons

Men det är inte enbart glädje som Pernilla känner över att Bianca ska köpa en ny lägenhet.

– Jag får vara glad så länge Bianca kommer och hälsar på mig för snart har hon köpt lyxlägenhet i Palma och då kommer jag ju inte se röken av henne, säger hon till kameran.

Annons