LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgren blir allt sämre – Bianca Ingrosso helt uppgiven

11 apr, 2024 
Det är allmänt känt att Pernilla Wahlgren har ett tics med att ofta pilla och dra i håret.
Nu är dottern Bianca Ingrosso orolig för sin mammas skull.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmen-Levin Larsson nobbar Bianca Ingrosso: ”För mycket”Brand logo
Farmen-Levin Larsson nobbar Bianca Ingrosso: ”För mycket”

För alla Pernilla Wahlgren-fans är det allmänt känt att hon har ett tics som går ut på att hon pillar i sitt hår så pass mycket att hårstråna till slut går av. Detta är något som hon alltid varit väldigt öppen med.

”Eftersom jag har ett tix eller ett tvångsmässigt beteende sedan flera år tillbaka, att ständigt pilla & dra i mitt hår tills det går av - så är jag så oerhört tacksam när Adam Lukacs räddar mig med nya extensions som lagar mitt ’hål’ där bak…!”, har Pernilla tidigare skrivit på Instagram.

Hon har även vädjat till följarna om hur hon ska ta hjälp.

”Någon som känner igen sig - eller har tips på hur man blir av med detta beteende?! Har testat hypnos, men utan framgång. Så DUMT att jag inte bara kan SELUTAAA förstöra mitt hår som annars har bra kvalitet!!!”, skrev hon.

Annons

Bianca Ingrossos oro för mamma Pernilla

Detta beteende är något som Bianca har tagit upp i olika sammanhang. Hon menar att hon bara vill sin mammas bästa, eftersom det inte är bra att rycka bort sitt hår.

– Det jag menar med att mamma har ett tics med att hon sitter och virvlar håret och sedan rycker hon. Jag sitter också och tar i håret, I know, det är för att jag sitter hela tiden och vill inte att mitt eget hår ska separera sig från löshåret, säger Bianca i en ny video på Tiktok.

Bianca förklarar att hon också håller på med sitt hår, men att det inte är lika skadligt som Pernillas beteende.

– Så vi pillar i håret på olika sätt, men min mamma har alltså under min barndom ryckt bort sitt egna hår och det stressar mig. Så ja, vi pillar i håret båda två, jag för att vara fin i min frisyr och för att mitt eget hår inte ska hänga ut från mitt löshår och mamma för attt jag inte vill att hon ska rycka bort sitt hår, säger Bianca och avslutar:

Annons

– Så det är för hennes egen skull, okej?

Bianca Ingrosso tvingades avbryta fan-träffen

Just nu är Bianca högaktuell med sitt sminkföretag Caia som precis lanserat ett nytt läppglans. På onsdagen hade de en fan-träff på Norrmalmstorg i Stockholm, men den behövde Bianca avbryta ganska abrupt.

”Pågrund av lite privata saker som dykt upp så behövde jag åka iväg men vi ses snart igen!!!”, skrev hon på sin Instagram-story.

Om man missade Bianca den här gången kommer lyckligtvis fler chanser – även om man bor ute i landet. Bianca och Caia ska nämligen ut på en liten Sverige-turné för att marknadsföra produkterna och för att Bianca ska få träffa sina fans.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons