Bianca Ingrossos ord om Eric Saade efter uppbrottet med Nicole

Eric Saade och Bianca Ingrosso

Efter uppbrottet i maj släppte Eric Saade en låt om den tidigare fästmön Nicole Falciani.
Nya spekulationer kring låten visar sig nu väcka starka känslor inom Bianca Ingrosso.
– Jävligt lat, säger Bianca Ingrosso i podcasten Måndagsvibe.I ett meddelande till Hänt svarar nu Eric på anklagelserna.
Slå på ljud

Eric Saade och Nicole Falciani hade storslagna planer på att gifta sig i maj i år. Det vankades romantiskt bröllop i Toscana men istället för giftermål beslutade de sig för att gå skilda vägar. Uppbrottet kom som en chock för många eftersom fansen hade kunnat hänga med i bröllopsförberedelserna bara veckor tidigare.

Till en början var det främst Nicole som öppnade upp och berättade om sin sorg över att relationen hade fått sig ett slut. Men till slut valde även Eric att kommentera uppbrottet och förklarade då att han inte hade mått bra i relationen utan behövde gå vidare. Det visade sig alltså att Eric hade varit den som tagit beslutet över att lämna relationen.

I samband med uttalandet släppte artisten ny musik. Låten Nån som du, handlar om uppbrotten från Nicole Falciani.

– Det blev en sista minuten-låt som jag tycker blev väldigt bra, av någon jävla anledning skriver man sina bästa låtar när man mår skit. Jag vet inte varför det är så. Jag skrev den för två veckor sedan, på två timmar. Allting kom naturligt, har Eric tidigare berättat om låten i en intervju med Aftonbladet.

”Han har bytt ut texten”

– Nu kanske jag slänger Eric under bussen, eller jag tror inte att jag gör det men han spelade upp den låten för mig innan han släppte den. När jag körde hem honom och några andra, säger Hanna och förklarar att hon och artisten är vänner.

Hanna och Eric hade varit på fest tillsammans när de på vägen hem lyssnade på låten.

– Då spelade han upp den här låten och sa att det handlade om deras break up och att den handlade om henne. Den heter “Nån som du”, men då har det tydligen kommit fram att den här melodin och allting var egentligen tänkt som deras bröllopslåt men att han har bytt ut texten, säger Hanna.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Bianca Ingrossos starka reaktion

Hannas spekulationer gällande låten visar sig väcka starka känslor inom Bianca som snabbt blir upprörd.

– Eric om det här är så, skäms på dig. Då måste jag säga en sak, om du är artist, skaffa dig en ny fucking melodi. Sätt dig i studion, det går på fem minuter. Då är han jävligt lat i isåfall, säger Bianca i poddavsnittet.

Eric Saades svar efter orden

När Hänt når Eric Saade berättar han att det inte stämmer och att Biancas hårda ord inte är något som han vill kommentera.

Att det var en bröllopslåt stämmer verkligen inte. Att kommentera helt falska påståenden är inget jag gärna gör”, skriver Eric i ett meddelande till Hänt.

FOTO: Anderas Bardell/TT/Carolina Byrmo/TT/

SENASTE NYTT!