bianca ingrosso

Biancas nya ord om Phillipe – utspelet efter bilderna: “Stackars...”

Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen gjorde slut tidigare i år.
Nu uttrycker Bianca att hon tycker synd om ex-pojkvännen efter att nya bilder på honom släppts.

Fram och tillbaka under 10 års tid har Bianca Ingrosso, 27, och Phillipe Cohen, 28, varit ett par. Men i mitten på augusti bekräftade Bianca att relationen var över.

Bianca Ingrossos lycka över singellivet

Denna gång verkar det tidigare paret däremot inte hitta tillbaka till varandra utan Bianca är denna gång ordentligt nöjd med sitt kärleksliv.

– Ni vet ju att jag har verkligen inte mått bra tidigare gånger när vi har gjort slut. Jag tror att jag har varit väldigt lost i mig själv och inte hittat tryggheten i mig själv utan lagt lyckan i andras händer. Inte haft självrespekt alls. Men nu några år senare när jag är mer vuxen, har mer erfarenhet och mer självsäkerhet och en trygghet som ja vet ska landa först här och sen kan jag ge den till någon annan, eller en bit av den. Så känner jag verkligen att det känns jättebra i det livet jag är nu och framtiden känns ljusare än någonsin, har Bianca tidigare sagt om livet efter uppbrottet.

Det är inte det enda tillfället som Bianca har pratat om uppbrottet, hon har nämligen kommenterat det flertal gånger. Phillipe däremot har varit helt tyst och kört på som om ingenting på sociala medier. Phillipe har däremot hamnat i storbråk med följarna.

Orden efter nya bilderna på Phillipe Cohen

Efter tio säsonger av Wahlgrens värld valde Bianca att hoppa av programmet förra året. Trots avhoppet dyker Bianca fortfarande upp då och då. När inspelningarna för den pågående säsongen skedde var Bianca och Phillipe fortsatt ihop, vilket gör det något krångligt nu när avsnitten sänds.

I den tolfte säsongen visas nämligen flertal scener med Phillipe, som nu alltså är Bianca ex men i programmet syns som hennes pojkvän. Detta är något som Bianca nu valt att kommentera på Instagram.

”Stackars mitt ex som konstant syns i rutan när vi inte är tillsammans”, skriver Bianca på Instagram story.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN