LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bianca Ingrossos nya ord om uppbrottet från Phillipe Cohen

16 jul, 2023 
Jonna Lawaetz
Phillipe Cohen, Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso och ex-pojkvännen Phillipe Cohen gjorde slut för över ett år sedan.
Nu avslöjar Bianca mer detaljer om varför paret gick skilda vägar.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrossos stora lycka – så kommer hon vara som fasterBrand logo
Bianca Ingrossos stora lycka – så kommer hon vara som faster

Bianca Ingrosso, 29, och Phillipe Cohen, 29, var ett par i tio år innan de för över ett år sedan valde att gå skilda vägar.

Ex-paret hade en händelserik relation då de flera gånger hade ett av- och på förhållande innan de till slut gick skilda vägar för gott. Bianca har tidigare berättat varför det tog slut med Phillipe efter alla år.

– Jag tror egentligen att det tog slut för flera år sen typ. Bara att vi liksom har varit varandras tryggheter och väldigt nära vänner och varit väldigt passionerade. Men att vi, allt det här break upet och make upet och break upet och make upet, det har nog tärt sönder på oss. Och jag tror att det var det som hände den här gången. Och till slut känner man bara att såhär nej vet du vad, jag tror nog att vi är lyckligare utan varandra. Så det var den, sa Bianca då.

Annons

Men för ett tag sedan började det ryktas om att Bianca och Phillipe träffades igen. Detta efter att Bianca publicerat en bild bärandes en herrskjorta – vilket fick följarna att spekulera i att det var Phillipes. Något som snabbt dementerades efter att Phillipe publicerat en bild där han pussar en tjej.

Bianca Ingrossos nya ord om uppbrottet från Phillipe Cohen

När Bianca nyligen prydde omslaget för norska ELLE pratade hon återigen om uppbrottet i intervjun och hur det var att dokumentera alla upp och nergångar i förhållandet i Wahlgrens värld.

– Ja, stackars Phillipe som kom in i en sån cirkus. Men vi är inte tillsammans nu, och vi är starkare utan varandra. Något som egentligen är fint, att vi har kommit till den insikten, säger Bianca till tidningen.

Varför tror du att ni har hittat tillbaka till varandra så många gånger?

– Vi har haft en enorm kärlek till varandra, men aldrig varit på samma plats under samma tid. Nu låter jag som en kristalldam men våra energier har aldrig varit i balans. Vi har heller aldrig haft så mycket privatliv och samtidigt varit väldigt ambitiösa på vårt egna håll. Det handlar om att ta reda på vem man är utan den andra och vi blev ihop när vi var väldigt unga, säger Bianca och fortsätter:

– Och det var nog bra för vi har aldrig sett varandra så lyckliga som nu. Ibland måste man släppa varandra fria. Han har varit en enorm trygghet. Men jag hade nog ett behov av att ta reda på vem jag är på egen hand.

FOTO: Youtube, Karin Törnblom/TT

Annons