LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Phillipe Cohens lycka – ett år efter uppbrottet från Bianca Ingrosso

12 jun, 2023 
Simon Lundh
Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso
Ungefär ett år har gått sedan uppbrottet mellan Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso.
Men vad har Phillipe för sig idag?
Nu visar han upp ett stort glädjebesked!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrossos uppbrott med Phillipe CohenBrand logo
Bianca Ingrossos uppbrott med Phillipe Cohen

Phillipe Cohen, 29, och Bianca Ingrosso, 29, gick skilda vägar för ungefär ett år sedan. Detta efter att ha varit tillsammans i tio år innan uppbrottet. Paret hade dock ett av- och på förhållande fram till de bröt upp helt.

Därför tog det slut mellan Phillipe och Bianca

Tidigare har Bianca berättat om varför paret gjorde slut.

– Jag tror egentligen att det tog slut för flera år sen typ. Bara att vi liksom har varit varandras tryggheter och väldigt nära vänner och varit väldigt passionerade. Men att vi, allt det här break upet och make upet och break upet och make upet, det har nog tärt sönder på oss. Och jag tror att det var det som hände den här gången. Och till slut känner man bara att såhär nej vet du vad, jag tror nog att vi är lyckligare utan varandra. Så det var den, sa Bianca då.

Phillipe Cohens glädjebesked – 1 år efter uppbrottet från Bianca Ingrosso

Efter uppbrottet har det varit tyst från Philippes sida om han har träffat någon ny eller om han dejtar. I februari kom det rykten om att Phillipe hade varit ute på dejt. Något som podden Sanning och konsekvens tog upp.

Annons

– Vi har ett litet skvaller. Förstahandsinformation. Phillipe Cohen var på dejt på en Stureplanskrog. Och det blev hångel. Han var på dejt med en tjej. Och vi vet hur gammal hon är, det var ingen 50-åring och det var ingen tonåring, säger en av de medverkade i podden.

Däremot verkar Phillipes restaurang gå bra och nu kommer han med det glädjande beskedet att hans restaurang fyllt två år!

”Firar restaurangen Ted, 2-års jubileum!!!”, står det på inlägget som Phillipe delat på sin Instagram Story.

Som bilden visar firar Phillipe och hans restaurang Ted två år. Ted är en av de krogar som Phillipe driver i Stockholm och förutom det delar han även med sig av olika recept och tips när det kommer till matlagning. Något han gör både på Instagram och YouTube.

Hänt har sökt Phillipe Cohen för en kommentar.

FOTO: Youtube/Karin Törnblom/TT

Annons