bianca ingrosso

Bianca Ingrossos kväll med Skarsgård – nu berättar hon: ”Snygg”

Bianca Ingrossos kväll med Skarsgård – nu berättar hon: ”Snygg”

Sedan Bianca Ingrosso blev singel har hon varit ute och festat en hel del.
Under sin senaste utgång träffade hon flera stora profiler.
Nu avslöjar hon smaskiga detaljer om kvällen!
Bianca Ingrossos anmärkning på Pernilla Wahlgrens hus: "Inte färdigt"
0:45

Efter reklamen: Bianca Ingrossos anmärkning på Pernilla Wahlgrens hus: "Inte färdigt"

(0:45)

Slå på ljud

Bianca Ingrosso, 27, och Phillipe Cohen, 28, hade varit i ett på- och av-förhållande i tio år innan Bianca för ett par månader sedan avslöjade att de hade gjort slut igen. Ryktena om ett uppbrott började redan i somras då paret inte hade synts ihop eller firat midsommar tillsammans som de gjort tidigare år.

Det var i en av sina vloggar som Bianca först talade om utbrottet. Hon avslöjade då att hon är singel och att hon aldrig har mått så bra. Hon nämnde även att hon hade varit ute och festat varenda dag, och det verkar som att festandet bara fortsätter för Bianca – nu även med andra kändisar!

Första orden om kärlekslivet efter Phillipe Cohen

Sedan uppbrottet från Phillipe Cohen har det ryktats om fler romanser för Bianca, som ännu inte bekräftat om hon träffar någon. Bland annat hade hon en foto-session med en man på en båt som hon kallade ”sin egna Tom Cruise”.

Det var även en mystisk man som höll henne och managern Vanessa sällskap under en lunch i Portugal. I en Instagram-live svarade Bianca och Vanessa på frågor och berättade för följarna att mannen som satt mitt emot dem var hemlig.

Men hur känner hon för att träffa någon ny? Jo, den frågan fick hon nyligen från en av sina följare, och gav ett ärligt svar om sina tankar kring en ny romans i en vlogg.

– Jag har ingen aning, jag tar verkligen livet som det kommer. Jag kommer inte sitta och försöka planera ut någonting. Händer det så händer det men jag har absolut inga problem med att vara singel ett bra tag. Jag trivs så bra i mitt eget sällskap och jag älskar varje morgon när jag vaknar upp själv, går och lägger mig själv och går hem till min tysta lägenhet där jag får styra energin. Det är helt magiskt, säger hon och fortsätter:

– Men skulle det komma in någon i mitt liv så skulle jag inte tacka nej.

Bianca Ingrossos festkväll med Skarsgård

I en ny vlogg berättar nu Bianca om sin utekväll under helgen. Hon mötte upp två vänner, bland annat sin nyfunna vän Donya Hosseini och gick till restaurangen Brasserie Astoria och enligt Bianca var det många snygga människor på plats.

– Alltså varenda jävla snygg person i Sverige var där den dagen, säger Bianca.

Hon avslöjar att sportprofiler befann sig på restaurangen och att även några ur Sveriges kanske kändaste skådespelarfamilj var på plats.

– Asså så snygga fotbollsspelare, det var liksom Skarsgårds, det var life, säger Bianca i vloggen.

Bianca Ingrosso avslöjar inte vilken Skarsgård-kille det var hon umgicks med, men i vloggen delar hon i alla fall med sig av lite bilder från utekvällen:

Biancas utekväll.

Bianca delar bilder i vloggen.

FOTO: INSTAGRAM
Bianca med vännerna.

Biancas festkväll med vännerna.

FOTO: INSTAGRAM

FOTO: Karin Törnblom/TT, Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN