Bianca Ingrossos nya skönhetsmetod – därför gör hon LPG

BIANCA INGROSSO

Bianca Ingrosso är väldigt mån om sin hälsa och förutom att äta vitaminer regelbundet så går hon även på LPG-behandlingar.
Nu berättar Bianca varför hon gör det.
Pernilla Wahlgrens chock – efter Bianca Ingrossos avslöjande om henne och Phillipes sexliv
Slå på ljud

Bianca Ingrosso, 27, är en av Sveriges mest folkkära tv-profiler och på hennes Instagram har hon över 1.2 miljoner följare. Bianca driver även en väldigt populär Youtube-kanal där hon nästan har 400 000 prenumeranter.

Men att synas i tv-rutan och att vara aktiv på sociala medier är inte det enda Bianca sysslar med. Ända sedan hon var liten har hon nämligen alltid varit väldigt intresserad av smink och skönhet. Hon älskade att följa med sin mamma Pernilla Wahlgren, 54, på spelningar just för att få vara backstage i smink-logen.

Det brinnande intresset för smink har därför gjort att Bianca startat sitt eget sminkmärke, Caia, och även där går karriären som på räls! I höstas flyttade de dessutom in i ett nytt kontor på 700 kvadratmeter.

Bianca Ingrossos skönhetsingrepp

Bianca är väldigt mån om sitt yttre och det är något hon varit öppen med. I hennes vloggar har tittarna nämligen fått se vilka skönhetsingrepp Bianca gjort. Det som Bianca fixat till är fillers i läpparna och under ögonen.

Bianca har tidigare berättat varför hon ville göra fillers under ögonen. Hon menar nämligen att mörka ringar under ögonen är något som går i släkten på hennes pappas sida.

– Det jag precis gjorde var att jag la fillers under mina ögon. Det gör jag för att jag ärvde min pappas mörka ringar under ögonen, väldigt ihåliga ringar under ögonen, sa Bianca i en vlogg efter korrigeringen.

Och på hennes Instagram-story visade hon upp resultatet, som hon dessutom blev väldigt nöjd med!

”Mitt bästa skönhetsknep för mig som är född med väldigt mörka och ihåliga ringar under ögonen är fillers under ögonen. Asså det har gjort sån otrolig magi på mig då jag nu ser mycket piggare och fräschare ut plus att min sminkrutin går så mycket fortare”, skrev Bianca då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Biancas nya skönhetsmetod – därför gör hon LPG

Nu har Bianca hittat en ny skönhetsmetod som hon verkligen älskar. LPG är en unik bindvävsmassage-teknik som stimulerar och skulpterar kroppen samt gör huden slät och förbättrad struktur. Men framför allt är det en väldigt skön och avkopplande behandling.

– Min kropp mår aldrig så bra som när jag gör LPG. Alltså min kropp mår så bra, säger Bianca i sin senaste vlogg

Nu berättar Bianca också varför hon gör LPG regelbundet.

– Så här är det. Jag har väldigt lätt att samla på mig vätska i min kropp. Jag har väldigt lätt att bli hård och svullen. När jag gör LPG regelbundet är det som att min kropp fungerar exakt som den bör göra. Exakt som den ska, säger hon och fortsätter:

– Då känner jag mig fräsch och ren och pigg. Jag har inte ont, nej men det är så jävla bra. LPG!

BIANCA INGROSSO

När man gör LPG måste man ha på sig en kroppsstrumpa

FOTO: YOUTUBE

LÄS OCKSÅ: Kristins oväntade relation – starka orden till Robin

LÄS OCKSÅ: Björn och Patricia Borg visar upp lyxlivet utomlands – nya bilderna

FOTO: Discovery+, Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN