Biancas insikt om sitt utseende – efter att ha sett sig själv på tv

BIANCA INGROSSO

Bianca Ingrosso hoppade av Wahlgrens värld efter förra säsongen men i höstens säsong kommer hon synas en del igen. Nu berättar hon om den nya insikten hon fått.
0:43

Efter reklamen: Bianca Ingrossos okända släkting Ove

(0:43)

Slå på ljud

Bianca Ingrosso, 27, är en av Sveriges mest välkända personer och på Instagram har hon över 1.3 miljoner personer som följer henne varje dag. Biancas karriär tog fart i samband med de första säsongerna av Wahlgrens värld. Hon utvecklade då sitt eget varumärke och idag går sminkföretaget Caia Cosmetics som på räls.

I Wahlgrens värld har vi fått följa Bianca under årens lopp. I den första säsongen bodde hon fortfarande hemma hos mamma Pernilla Wahlgren, 54, på Lidingö. Men sedan dess har mycket hänt.

Idag bor Bianca på Östermalm i Stockholm och snart flyttar hon till en lägenhet på 300 kvadratmeter ihop med pojkvännen Phillipe Cohen, 28.

Pluras hårda känga till Benjamin: ”Självupptagen Jävel”

Därför hoppade Bianca Ingrosso av Wahlgrens värld

I vintras kom beskedet att Bianca hoppar av Wahlgrens värld. Efter tio säsonger kände hon sig klar och framför allt kände hon att tiden inte fanns. Bianca har för många andra bollar i luften och kände därför att hon inte kunde gå in helhjärtat för familjens uppskattade tv-serie.

Just nu håller den 12:e säsongen på att spelas in och i den kommer Bianca medverka en hel del. Hon kommer inte vara frontfigur men hon kommer definitivt att synas mer än i säsong 11.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Biancas insikt om sitt utseende – upptäckten i Wahlgrens värld

När man är med i en serie får man ofta kolla på avsnitten i förväg för att godkänna det man säger. Bianca har nu fått se de kommande avsnitten, men då kom hon till en insikt.

– Det första jag tänkte på. Alltså nu har jag ändå gjort 12 säsonger av Wahlgrens värld, men ni vet när man har fått lite distans till någonting och så kommer man tillbaka och bara 'shit, my resting bitchface is'...., säger Bianca i sin senaste vlogg.

Bianca menar att hon tror att hon ofta ser arg ut när hon egentligen är sprudlande glad.

– Speciellt också när man inte liksom tänker att man blir filmad. I vloggen är det en helt annan sak, story är en helt annan sak, för jag är så mycket mer medveten om att jag filmar här, säger Bianca i vloggen och fortsätter:

– Men Wahlgrens värld, alltså jag ser så arg ut. Det är så många gånger som jag går runt och har fina harmoniska tankar i min hjärna och jag tänker att jag ser glad ut. Men alltså man bara 'no shit att folk tror att jag är världens största mest negativa bitterf*tta'.

Här är kändisarnas fina hyllningar på Mors Dag

Se klippet här!

FOTO: Karin Törnblom/TT, YOUTUBE

SENASTE NYTT!