Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Bianca Ingrossos nya ord om ekonomiska förlusten: ”Orkar inte”

26 sep, 2019 
AvStina Dahlgren
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso sålde sin förra lägenhet trots en stor ekonomisk förlust.
I Wahlgrens värld berättar hon nu om beslutet.
– Jag kommer ju gå back nu, säger tv-profilen.
Annons
Efter återföreningen: Phillipes kärlekhyllning till BiancaBrand logo
Efter återföreningen: Phillipes kärlekhyllning till Bianca

Det har hänt en hel del i realityprofilen och influencern Bianca Ingrossos, 24, liv det senaste året. I januari avslöjade hon att hon var singel efter att ha varit tillsammans med Phillipe Cohen, 25, i fem år.

I samma veva valde hon även att lämna sin lägenhet i Norra Djurgårdsstaden. Under en period bodde både hon och Phillipe där, men när samboskapet tärde på relationen flyttade han därifrån. Därefter dröjde det inte länge innan de gjorde slut helt och hållet.

Bianca Ingrosso säljer lägenheten

Bianca valde i början av året att köpa en helt ny lägenhet och sålde då sin gamla tvårummare. Det blev den mest klickade lägenheten på sajten Hemnet under vecka tre, med sina 57 364 besök.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Och där var Sveriges mest klickade lägenhet 2019 såld! Tack för förtroendet Bianca Ingrosso”, skrev Bronze Fastighetsförmedling när affären var klar.

Annons

Strax efter att mäklarfirman bekräftat försäljningen la Bianca ut bilder på sin nya lägenhet på Instagram. Den 97 kvadratmeter stora lägenheten på Östermalm gick på nästan tio miljoner kronor och trots att den redan var i toppskick bestämde sig Bianca för att totalrenovera. I sin podcast berättade hon då att affären blev en förlust.

– Marknaden är inte bra nu så jag gjorde inte nån direkt vinst på lägenheten jag sålde. Och jag köpte en lägenhet som var mer än dubbelt så dyr.

”Lägenheten såld och jag gick back”

I ett nytt avsnitt av tv-serien Wahlgrens värld på Kanal 5 får man se hur det går till när Bianca får lägenheten såld. Även där pratar hon om den ekonomiska förlusten hon gör, och förklarar varför hon valde att sälja trots det.

– Jag kommer ju gå back nu och då kan man tänka ”ska du inte vänta med att sälja, det kanske kommer bättre tider”. Nej jag orkar inte, säger hon.

Efter besöket hos mäklaren där alla papper ska skrivas på är Bianca Ingrosso märkbart glad och lättad.

– Det är klart att jag är glad, lägenheten såld och jag gick back. Nej men jag tänkte fira med lite middag ikväll, säger Bianca Ingrosso.

Wahlgrens värld sänds torsdag klockan 21.00 på Kanal 5 och Dplay.

FOTO: Kanal 5

Annons