Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bianca Ingrossos ord om kampen – efter svåra tiden

30 sep, 2019 
AvIda Gustafsson
Bianca Ingrosso har länge varit öppen om sin kamp mot ätstörningen bulimi.
I en ny video på Youtube berättar nu influencern om den tuffa tiden i somras när sjukdomen kom tillbaka.
– Har varit mycket upp och ner, förklarar hon.
Annons
Efter återföreningen: Phillipes kärlekhyllning till BiancaBrand logo
Efter återföreningen: Phillipes kärlekhyllning till Bianca

Realitystjärnan Bianca Ingrosso, 24, delar ofta med sig av både med- och motgångar i livet. Både på Instagram, sin egen Youtube-kanal och i Wahlgrens värld pratar hon öppet om panikångestattacker, utbrändhet och sin kamp mot ätstörningen bulimi.

När Bianca i början av året gästade Skavlan talade hon ut om sin problematik med mat.

– Det är ett extremt kontrollbehov, sa Bianca Ingrosso då.

Började gå hos en terapeut

Biancas välmående har sedan dess gått upp och ner. När hon i början av sommaren var gäst hos TV4:s Nyhetsmorgon gav hon ett nytt besked om sitt mående.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag mår bra. Jag är en människa som mår väldigt upp och ner hela tiden. Varenda dag kämpar jag med bulimi och stress och jag får väldigt mycket ångest över väldigt mycket, säger Bianca Ingrosso.

Vidare berättade hon att hon börjat gå hos en terapeut och att hon försöker göra saker hon mår bra av. Bianca berättade även att det är många som oroar sig över hennes välmående, men gav ett lugnande besked.

Annons

– Jag behöver inte så mycket för att återhämta mig. Det är många som oroar sig för att jag behöver ta ledigt i månader, men det behöver inte jag. Jag är inte en sådan person. Jag behöver 20 minuter om dagen då jag bara kanske får snacka skit med mina kompisar eller sova eller kolla stories eller något sådant där. Och sedan gå till min terapeut och äta god mat, sa Bianca i Nyhetsmorgon.

Berättar om tuffa tiden i somras

Men i en ny video på sin Youtube-kanal berättar nu Bianca Ingrosso att hennes bulimi återigen kom tillbaka under några intensiva veckor i somras. Hon förklarar att det var under en period med mycket ångest och att det är en av anledningarna.

— Det har varit mycket  i min hjärna den här sommaren, berättar Bianca.

Samtidigt försäkrar realitystjärnan tittarna om att det är mycket bättre just nu och att hon har en plan för tiden framöver.

– Jag måste ta itu med den här ångesten, jag tror att det är det jag ska göra nu och inte lägga fokus på mat och träning och hur jag ska se ut.

Har du eller en anhörig ätstörningar, eller vill du läsa mer om var du kan vända dig för hjälp och stöd kan du kontakta riksföreningen mot ätstörningar Frisk & Fri. 

FOTO: Cornelia Nordström/TT, Youtube 

Annons