Bianca Ingrossos mångmiljonsuccé – så spenderar hon sina pengar

Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso blev ekonomiskt oberoende redan som 25-åring.
För år 2020 kunde hennes bolag plocka ut en vinst på 202 miljoner kronor. Men var går alla pengar? Det här gör Bianca med sin utdelning!

Bianca Ingrosso, 26, är inte bara en av Sveriges absolut största influencers och tv-personligheter. Hon är nämligen även entreprenör och en riktigt smart affärskvinna.

2018 startade hon sminkföretaget Caia Cosmetics tillsammans med managern Vanessa Lindblad. Senare kom även medgrundarna Jesper Matsch och Mikael Snabb in i bilden. Deras andelar var precis som Biancas på 29 %, och Vanessas bolag hade en andel på 13 %.

De senaste åren har Caia Cosmetics försäljning skjutit i höjden, något man kan se på Biancas sociala medier. Där uppdaterar hon ofta och gärna om de stora lanseringarna och planerna på expansion.

Biancas ord om nya utdelningen: "Som ett ragg på krogen"

I en intervju med DiTV berättade Bianca nyligen om framgångarna.

– Det kändes väldigt sjukt till en början. När man är en startup, och vi har inte varit så många i vårt bolag, att andra människor då, nästan från ett helikopterperspektiv, tror på vårt bolag och på mig så pass mycket att de vill investera ett så stort kapital i Caia, blir ”oj”, ”alltså va”. Nästan som att man får ett bra ragg på krogen, sa hon och skrattade.

I den senaste årsredovisningen för 2020 som just kommit in till Bolagsverket framgår det att Biancas olika bolag kan plocka ut en vinst på drygt 202 miljoner kronor. Bianca tar ut 57 770 994 kronor i utdelning. Men vad ska hon göra med alla pengar? Här är saker som Bianca unnat sig under årens lopp.

Det här gör Bianca med pengarna

Det som Bianca först och främst nu verkar göra med sin utdelning är att investera pengarna, för att få dem att växa ännu mer.

– Jag har signat massa papper och så för jag har investerat i ett nytt bolag, eller ett investeringsbolag har jag investerat i, säger Bianca i sin senaste vlogg.

Dessa saker har Bianca köpt under årens lopp:

  • En lägenhet på Östermalm, i Stockholm.

Lägenheten består av tre rum och en yta av 97 kvadratmeter. Hon köpte den för 10,9 miljoner kronor och renoverade den för tre miljoner kronor. Då räknar vi inte in alla möbler hon köpte. Idag är lägenheten värderad till 11,3 miljoner kronor.

  • En lägenhet i Palma, på Mallorca.

Lägenheten som Bianca köpt i Palma är ett helt nybyggt lägenhetskomplex. Faktum är att lägenheten inte ens är färdig än. Planen är att de boende ska kunna flytta in under 2022. Bianca har inte avslöjat vad prislappen låg på, men lägenheten hon köpt ska ha en stor terrass.

Palma

Lägenhetskomplexet i Palma.

Foto: Jordi Herrero
  • Ett nytt kontor med utsikt över humlegården.

Den 1 oktober går flyttlasset för Bianca och gänget. De byter då kontor, förvisso flyttar de bara några hundra meter. Men detta kontor består av 700 kvadratmeter och i skrivande stund håller våningen på att renoveras för att få exakt den känslan som Bianca vill ha. Bianca hyr kontoret.

Instagram

Planritningen för Biancas nya kontor.

Foto: Instagram
  • En Carpe diem säng.

En Carpe diem-säng är en av de bästa sängarna man kan ha. Den som Bianca köpte kostade 100 000 kronor och är ställbar och har flera bra funktioner för ergonomin.

Biancas nya säng

Bianca älskar sin säng.

Foto: Youtube
  • Väskor.

Bianca är väldigt mode-medveten och unnar sig gärna fina handväskor. Några av hennes favoritmärken är Chanel, Louis vuitton, Prada och Jacquemus.

Till vardags har Bianca en relativt dyr livsstil. Förutom att hon sällan bokar tvättstugan, utan lämnar in tvätten på kem så får även hennes hår bästa vård. Bland annat går hon och fönar håret hos frisör flera gånger i veckan. Och ungefär var tredje månad sätter hon in nya hairtalks, som kostar ungefär 8000 per gång.

Bianca är också väldigt generös av sig, så när Lovisa fyllde år slog Bianca på den stora trumman. Hon hade nämligen slagit till på en kappa från tjejernas nya favoritmärke Totême. Det svenska märket Totême grundades av Elin Kling och hennes make Karl Lindman, och deras flagship store ligger på Östermalm i Stockholm.

Bianca Ingrosso, Lovisa Worge
Foto: Youtube

Hon har alltid fixade naglar och fötter och hon går ofta på behandlingar för huden.

Hon går ut och äter en hel del och hon åker ofta taxi. Om hon inte beställer hem mat så är det ett snacks hon aldrig kan vara utan. Snackset består av riskakor med avokado och keso.

Bianca Ingrosso
Foto: Instagram

LÄS OCKSÅ: OTÄCKT! Carinas ilska efter påhoppet mot sonen

LÄS OCKSÅ: TV4-PROFIL Orden till Bianca efter romansryktet med Philippe

FOTO: Karin Törnblom/TT

Senaste nytt